Açıköğretim Sorular ve Cevaplar ( Aklınıza Takılanlar ve Cevapları )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aöf kendi kitabını zorla okutmaya çalışıyor...yardımcı kitapların basılmasına izin vermeyerek bütün olay bu...

Arkadaslar cevabını bulmakta cok muzdarip olduğum bir soru. bir cok kişiye sormama rağmen net ve emin bi cevap bulamadım. lütfen bilgi kesinliği doğru olanlar cevap versin. sorum şu ki ; Örneğin 2 yıllık bir ÖRGÜN önlisans okuyorum. ve ikinci üniversite olarak yine bir önlisans programı okuyorum (herhangi biri). bu iki yıllık aöf önlisans programını bitirdikte sonra Dgs ile 4 yıllık yine bir aöf programına geçmek istiyorum. ama olay şu ki mesela 2 yıllık olan turizm dgs ile gecis yapacagım sosyoloji.
1. soru böle bi durumda geçiş yapabilrmiyim ?
2. soru geçiş yapabilirsem 4 yıl sonunda hem turizm(önlisans) hem sosyoloji(lisans) diplomam oluyormu ? yani en son sosyolojiyi bitirdiğim icin önceki iki yıllık AÖF programı geçersizmi sayılıyor?
Smdiden tesekkürler.

Son sınıfım ve iki dersim var. Bu iki ders güz dönemi görünmekte. Benim anlamadığım geçtiğimiz takdirde güz dönemi okul bitiyormu ? Yoksa bahar döneminemi sarkıyor.

Arkadaslar cevabını bulmakta cok muzdarip olduğum bir soru. bir cok kişiye sormama rağmen net ve emin bi cevap bulamadım. lütfen bilgi kesinliği doğru olanlar cevap versin. sorum şu ki ; Örneğin 2 yıllık bir ÖRGÜN önlisans okuyorum. ve ikinci üniversite olarak yine bir önlisans programı okuyorum (herhangi biri). bu iki yıllık aöf önlisans programını bitirdikte sonra Dgs ile 4 yıllık yine bir aöf programına geçmek istiyorum. ama olay şu ki mesela 2 yıllık olan turizm dgs ile gecis yapacagım sosyoloji.
1. soru böle bi durumda geçiş yapabilrmiyim ?
2. soru geçiş yapabilirsem 4 yıl sonunda hem turizm(önlisans) hem sosyoloji(lisans) diplomam oluyormu ? yani en son sosyolojiyi bitirdiğim icin önceki iki yıllık AÖF programı geçersizmi sayılıyor?
Smdiden tesekkürler.

Dikey Geçiş Kapsamında 2 yıllık aöf yi bitirdikten sonra 4 yıllık İşletme, İktisat, Kamu yönetimi, Maliye, Uluslararası İlişkiler, Konaklama İşletmeciliği, Çalışma Ekonomisi bölümlerinin 3.sınıfına sınavsız direk kayıt olabilirsin. Ama Sosyoloji ye geçemezsin. Sosyoloji hariç yukarıda yazdığım bölümlerin birine geçerse hem 2 yıllık hem 4 yıllık diploman ayrı ayrı olur.

ben lojistik veya adalet okumak istiyorum seneye 2013-2014 egitim ögretim yılında puan harc vs hiç bi bilgim yok bana yardımcı olurmusunuz ?

Öğrenci kimlik kartları dağıtılmaya başlandımı acıköğretim bürolarından ne zaman almamız gerek evet birde sınava giriş belgeleri sınavdan ne kadar zaman önce gelmeye başlar.? Şimdiden teşekkürler Sayın Admin.

Arkadaşlar Aöf hala üç kitabımızı vermedi ben nasıl çalışacam verdigimiz paralar böşamı gitti ümarım sınavdan sonra vermezler. Herseferin bugun gelecek o gün geliyor gidiyoruz beşke gün böyle birşey olurmu bizim eğitim sistemine olan güvenimizde sarsılıyor. Lütfen beni çevaplayın kimler kitap aldı kimler alamadı böyle birşey olamaz.

Arkadaşlar, Aöf hala üç kitabımızı vermedi ben nasıl çalışacam verdigimiz paralar boşamı gitti umarım sınavdan sonra vermezler. Herseferin bugün gelecek o gün gidiyoruz başka gün söyleniyor.Böyle birşey olurmu bizim eğitim sistemine olan güvenimizde sarsılıyor. Lütfen beni cevaplayın kimler kitap aldı kimler alamadı böyle birşey olamaz.

Arkadaşlar, Aöf hala üç kitabımızı vermedi ben nasıl çalışacam verdigimiz paralar boşamı gitti umarım sınavdan sonra vermezler. Herseferin bugün gelecek o gün gidiyoruz başka gün söyleniyor.Böyle birşey olurmu bizim eğitim sistemine olan güvenimizde sarsılıyor. Lütfen beni cevaplayın kimler kitap aldı kimler alamadı böyle birşey olamaz.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
almadıgınız kitaplarılinkten indirebilirsiniz...

önlisans mezunuyum bu yıl açıkögretim ÇEKO bölümüne kayıt yaptırdım.3. sınıf derslerini alıyorum (para ve banka/çalısma sosyolojisi/ istihdam ve işsizlik/bireysel iş hukuku/çalışma ilişkileri tarihi/psikoloji)fakat indirdigim hiç bir 3. sınıf ÇEKO vize sorusu bu dersleri içermiyor.acaba müfredat mı degişti degiştiyse ,bu derslerin sorularını nereden bulabilirim ......

önlisans mezunuyum bu yıl açıkögretim ÇEKO bölümüne kayıt yaptırdım.3. sınıf derslerini alıyorum (para ve banka/çalısma sosyolojisi/ istihdam ve işsizlik/bireysel iş hukuku/çalışma ilişkileri tarihi/psikoloji)fakat indirdigim hiç bir 3. sınıf ÇEKO vize sorusu bu dersleri içermiyor.acaba müfredat mı degişti degiştiyse ,bu derslerin sorularını nereden bulabilirim ......

Bu yıl sistem ve müfredat değişti. Bu yüzden bu isimlerle çıkmış soru balamazsın maalesef.

Öğrenci kimlik kartları dağıtılmaya başlandımı acıköğretim bürolarından ne zaman almamız gerek evet birde sınava giriş belgeleri sınavdan ne kadar zaman önce gelmeye başlar.? Şimdiden teşekkürler Sayın Admin.
Bn hala soruma cevap alamadım kimlik kartını dağıtmaya başladırlarmı ???

evet dagıtılmaya kasım ayının sonunda başlandı

Bugün öğrenci kimliğimi aldım.Vakıfbank ile anlaşmalı sanırım.Bildiğin kredi kartı gibi bir şey:)İnşallah yıılık ücrette istemezler.:tongue:

merhaba laborant ve veteriner sağlık 1. sınıf öğrencisiyim ben bu yıl staj yapcak mıyım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt