Son sınıfım ve iki dersim var. Bu iki ders güz dönemi görünmekte. Benim anlamadığım geçtiğimiz takdirde güz dönemi okul bitiyormu ? Yoksa bahar döneminemi sarkıyor.
Teşekkürler bilgin için. Bakalım umarım biter bir sürpriz olmazsa. Darısı okuyan tüm arkadasların basına.
bitiyor arkadaşım gözünaydın)
Arkadaslar cevabını bulmakta cok muzdarip olduğum bir soru. bir cok kişiye sormama rağmen net ve emin bi cevap bulamadım. lütfen bilgi kesinliği doğru olanlar cevap versin. sorum şu ki ; Örneğin 2 yıllık bir ÖRGÜN önlisans okuyorum. ve ikinci üniversite olarak yine bir önlisans programı okuyorum (herhangi biri). bu iki yıllık aöf önlisans programını bitirdikte sonra Dgs ile 4 yıllık yine bir aöf programına geçmek istiyorum. ama olay şu ki mesela 2 yıllık olan turizm dgs ile gecis yapacagım sosyoloji.
1. soru böle bi durumda geçiş yapabilrmiyim ?
2. soru geçiş yapabilirsem 4 yıl sonunda hem turizm(önlisans) hem sosyoloji(lisans) diplomam oluyormu ? yani en son sosyolojiyi bitirdiğim icin önceki iki yıllık AÖF programı geçersizmi sayılıyor?
Smdiden tesekkürler.
Evet bahar döneminde dersin yoksa bu dönem mezun olup, martta diplomanı alırsın.Son sınıfım ve iki dersim var. Bu iki ders güz dönemi görünmekte. Benim anlamadığım geçtiğimiz takdirde güz dönemi okul bitiyormu ? Yoksa bahar döneminemi sarkıyor.
http://www.aofdestek.net/aof.bilgileri/58708-aof.kitap.hizmeti.derslerinize.online.calisin.html almadıgınız kitaplarılinkten indirebilirsiniz...Arkadaşlar, Aöf hala üç kitabımızı vermedi ben nasıl çalışacam verdigimiz paralar boşamı gitti umarım sınavdan sonra vermezler. Herseferin bugün gelecek o gün gidiyoruz başka gün söyleniyor.Böyle birşey olurmu bizim eğitim sistemine olan güvenimizde sarsılıyor. Lütfen beni cevaplayın kimler kitap aldı kimler alamadı böyle birşey olamaz.
Bu yıl sistem ve müfredat değişti. Bu yüzden bu isimlerle çıkmış soru balamazsın maalesef.önlisans mezunuyum bu yıl açıkögretim ÇEKO bölümüne kayıt yaptırdım.3. sınıf derslerini alıyorum (para ve banka/çalısma sosyolojisi/ istihdam ve işsizlik/bireysel iş hukuku/çalışma ilişkileri tarihi/psikoloji)fakat indirdigim hiç bir 3. sınıf ÇEKO vize sorusu bu dersleri içermiyor.acaba müfredat mı degişti degiştiyse ,bu derslerin sorularını nereden bulabilirim ......
Bn hala soruma cevap alamadım kimlik kartını dağıtmaya başladırlarmı ???Öğrenci kimlik kartları dağıtılmaya başlandımı acıköğretim bürolarından ne zaman almamız gerek evet birde sınava giriş belgeleri sınavdan ne kadar zaman önce gelmeye başlar.? Şimdiden teşekkürler Sayın Admin.
Teşekkürlerevet dagıtılmaya kasım ayının sonunda başlandı