- Bölüm:
- İşletme
Siz sorunuzu yazın cevaplarız biz..şu anda bana yardımcı olcak kimse varmı
Siz sorunuzu yazın cevaplarız biz..şu anda bana yardımcı olcak kimse varmı
peki hocam 2.dönem harcını daha sonra yatırmamız gerekiyor mu yani borcumuz kalıyor mu bide kaydımızı nasıl aktif hale getireceğiz ?Eğer 13-24 Şubat tarihleri içerisinde Vakıfbanka Harç ücretini yatırmadıysanız Bahar dönemi için kaydınız yenilenmemiş demektir. yani bahar döneminde kaydınız dondurulmuştr. Sınavlara giremez öğrencilik hizmetlerinden yararlanamazsınız.
Yok hayır hizmetini almadığınız dönem için harç yatırmıyorsunuz. Ne zaman kayıt yeniletirseniz o zaman harç ödersiniz o da sadece o dönemi kapsar.peki hocam 2.dönem harcını daha sonra yatırmamız gerekiyor mu yani borcumuz kalıyor mu bide kaydımızı nasıl aktif hale getireceğiz ?
cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler.
merhaba.ben geçen sene kaydımı yaptrdım ilk dönem iktisat 3.sınıfa geçtim ama sınavlara girmedim.ikinci dönemde harç parası yatırmadım.devam etmek istiyroum.ne yapmam lazım akıl verin bana![]()
Kitapları bürolardan alacaksınız. Ellerinde varsa abii. Maalesef ki bu kitap işine bir çözüm getiremedi üniversite. Gitmeden ulaşabilirseniz telefonla sormanızı öneriyorum. Bandrol olmassa sorun olmayacağını düşünüyorum. Her dönem bandrol yapıştırmaya yer kalmayacaktır kimliğin arkasında.ben şu kitap olayını öğrenmek istiyorum şuan gidip alabilir miyim? bide bu öğrenci kimlik kartının bu yıl ki bandrolünü yaptırmasam sorun yaratır mı?