MustafaSeZ
Yeni Üye
- Bölüm:
- İşletme
Ben bu sene 3 sınıf işletme bölümüne dikey geçiş yaptım 26 kasım'a kadar olan tarihte kayıt olmuştum. Kayıt yenileme bizim için gecerlimi?
Hayır kayıt yenilemeler sizi kapsamıyor. Siz önümüzdeki ekim ayında kayıt yenileteceksiniz.Ben bu sene 3 sınıf işletme bölümüne dikey geçiş yaptım 26 kasım'a kadar olan tarihte kayıt olmuştum. Kayıt yenileme bizim için gecerlimi?
Yıllık bölümlerde dediğiniz gibi 28 şubata kadar ama kredili sistemdeki bölümlerde 13-24 şubat arasında ödenecektir.benim bildiğim şubat ayının sonuna kadar 2.taksidi ödemesi gerekmiyormu .
Maalesef yapacak bir şey yok. kayıt tetihleri kesinlikle uzatılmayacak deniyorduBen kayıt yaptıramadım...28 aralık diye aklımda kalmış...ne yapabilirim...ücreti bankaya yatırsam olur mu acaba?..yada banka alır mı?
Ara Sınavlardan önce bandrolünüzü yapıştırtın. Onun dışında bir tarih bulunmamaktadır.Parayı yatırıp kaydımı yeniledim.Peki bandrol için belirli bir tarih var mı ??
merhabalar, bankacılık öğrenciyim yukarıda yazılanları daha önceden okumuştum ve "B" Kayıt Maddelerinde Açıklamaları Yapılan Bölümlerin Listesinde bankacılıkta vardı ve 'B' maddesinde yer alanların kayıt yenilemeleri 13-24 şubat olarak yazıyordu ve harcımı o tarihler arasında yatırıcaktım. fakat bana şu an 23 aralıkta son olduğunu söylediler. ?
--- Yukarıdaki "B" Kayıt Maddelerinde Açıklamaları Yapılan Bölümlerin Listesi;
Bankacılık ve Sigortacılık
B - Aşağıda Adı yazılı Olan Dönemlik/Kredili Bölümlerin Kayıt Yenileme Tarihleri;
1- Aşağıda isimleri yer alan dönemlik kredili açıköğretim ve uzaktan eğitim bölümlerinin güz eğitim dönemi kayıt yenileme tarihleri 17 Ekim � 27 Ekim 2011 arasındadır.
2 - Aşağıda isimleri yer alan dönemlik kredili açıköğretim ve uzaktan eğitim bölümlerinin bahar eğitim dönemi kayıt yenileme tarihleri 13-24 Şubat 2012 arasındadır.
Merhabalar;merhabalar okul öncesi öğretmenliği 1. sınıfım kayıt yenileme için bankaya para yatırmadan 1. sınıflarında ders ekle sil yapması gerekiyor mu ben üstten ders almak istiyorum bu mümkün mü alınamıyorsa hiç bir işlem yapmadan direk bankaya para mı yatırmalıyım?
Sizde kayıt yenileme yok sadece şubat ayının sonuna kadar harç ücretinni ikinci taksitini yatırmanız gerekmektedir.ben 3. sınıf işletmeye bu yıl geçiş yaptım.. kayıt yenileme tarihlerim ne zaman öğrenebilir miyim?
harç ücreti ne kadar peki? 250 tl mi?Sizde kayıt yenileme yok sadece şubat ayının sonuna kadar harç ücretinni ikinci taksitini yatırmanız gerekmektedir.
Kayıt yenilerken/olurken ne kadar ödediyseniz aynı rakamı ödeyeceksiniz.harç ücreti ne kadar peki? 250 tl mi?
Bankaya kayıt yenileme harç ücretinşi 13-24 Şubat tarihleri içerisinde yatırmanız yeterlidir. Sonrasında aöf bürosuna gidip kitaplarınızı alacaksınız sadece..Slmm...Ben edebiyat 1. sınıf öğrencisiyim, ikinci dönem kayıt yenileme işlemi için yapmam gerekenler nedir aceba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.