öğretim gideri 150
Birde cari hizmet maliyeti var 42.50 o da.
İlk taksit 192.50 yatıracaksın.28 şubata kadar da 2.taksitini yatırabilirsin tutar yine aynı
burda hesaplanmışı var arkadaşım
öğretim gideri 150
Birde cari hizmet maliyeti var 42.50 o da.
İlk taksit 192.50 yatıracaksın.28 şubata kadar da 2.taksitini yatırabilirsin tutar yine aynı
yo bende örğün okudum eki altan dersiniz var mıilginç bende türk dili ve ebebiyatını okuyorum 2.sınıfa geçetim..
benim de ikinci üniv.ama ben örgün okumuştum siz aöf.okudunuz? ben 1.taksit 247..tl yatırdım...
selam herkese bişey soracam benim geçen seneki 2. taksiti yatırmadım görünüyor nette büroya gidip sordumda doğru dediler fakat ben parayı yatırdım ayrıca final hatta büt. lerede girdim sorduğum diyer aöf. ler bana parayı yatırmazsan sınavlarada giremezdin dediler ki mantıklıda dekontuda bulamadım nasıl çözerim bu meseleyi yardım ederseniz veya bilgi verirseniz çooooooooooooooooooooook sevinirim
ebrucum sende edebiyat bölümünü okuyordun canım yanlış bilmiyorsam 2.sınıfa geçtin mi? 190 ytl yatırmısın öyle gördüm normalde 1.taksit 247 değilmi?
turk dili ve edebiyati 1. siniftayim, 2. taksidi yatirmak icin son tarih nedir? cevaplarsaniz sevinirim, tesekkurler