yoktur inşlhŞimdi arkadaşlar baktımda kılavuza sınıf tekrarı için 150 tl diyor bunun üstüne başka bir miktar konulmuyor dimi yanlış anlamadım inş.![]()
bankata harcını yatırman yaterli kayıdın yenilenmiş oluyo ama bide büroya gidip öğrenci kimliğine bu eğitim yılının banrolü yapıştırılması gerekiyo.Ben işletme 1.sınıf öğrencisiydim kaldım 1 sene şimdi kayıt yenileme zamanı geldi kayıt için bankaya ne kadar yatırıcam bide bankaya yatırdıktan sonra başka bir işlem gerekiyormu yoksa sade para yatırmak yetiyormu ?
evet büroya gideceksin ama illaki senin gitmen gerekmiyo diye biliyorum ebru çünkü geçen yıl benim kimliğimi abim götürmüştü ben gitmemiştimya peki öğrenci kimlik kartına bandrom yapıştılıcak ya onun için bizim gitmemz gerek dimi??
öğretim gideri 150Şimdi arkadaşlar baktımda kılavuza sınıf tekrarı için 150 tl diyor bunun üstüne başka bir miktar konulmuyor dimi yanlış anlamadım inş.![]()
hmm öyleyse iyimiş yaevet büroya gideceksin ama illaki senin gitmen gerekmiyo diye biliyorum ebru çünkü geçen yıl benim kimliğimi abim götürmüştü ben gitmemiştim
hmm öyleyse iyimiş yasaol tatlım
4.sınıfta 500 tl olur belki de hiç merak etmeaynen... bende okulönc. 3. sınıfım 322 az düz hesap 500 olsaymış :haydar çok pahalı bu harçlar yaa sonuçta bi sınavlarına giriyoruz onada kendimiz evde çalışıp hazırlanıyoruz ünv.ye gidip eğitimde almıyoruz bu ne biçim bişeydir :haydar
olur canım beklerim ben aöf den4.sınıfta 500 tl olur belki de hiç merak etme) o kadar para veriyoruz bari üniversitede bi kaç derse girebilsek
)
katılmıyo değilim canım yaolur canım beklerim ben aöf denöyle yaa hiç değilse bi dersine girebilsek ya ama nerdeee sadece para alma kısmıyla ilgileniyo aöf
:haha haklısın canımkatılmıyo değilim canım ya)kötü laflar söylettiriyorlar kendilerine:haha