2010 - 2011 Açıköğretim Aöf Harç Ücretleri - Kayıt Yenileme Harçları - açık öğretim harçları -

eebru

Özel Üye
ya peki öğrenci kimlik kartına bandrom yapıştılıcak ya onun için bizim gitmemz gerek dimi??

in trouble

Yeni Üye
Şimdi arkadaşlar baktımda kılavuza sınıf tekrarı için 150 tl diyor bunun üstüne başka bir miktar konulmuyor dimi yanlış anlamadım inş. :)

Efsunnn

Yeni Üye
Ben işletme 1.sınıf öğrencisiydim kaldım 1 sene şimdi kayıt yenileme zamanı geldi kayıt için bankaya ne kadar yatırıcam bide bankaya yatırdıktan sonra başka bir işlem gerekiyormu yoksa sade para yatırmak yetiyormu ?
bankata harcını yatırman yaterli kayıdın yenilenmiş oluyo ama bide büroya gidip öğrenci kimliğine bu eğitim yılının banrolü yapıştırılması gerekiyo.

E

_elmayra_

Misafir
Şimdi arkadaşlar baktımda kılavuza sınıf tekrarı için 150 tl diyor bunun üstüne başka bir miktar konulmuyor dimi yanlış anlamadım inş. :)
öğretim gideri 150
Birde cari hizmet maliyeti var 42.50 o da.
İlk taksit 192.50 yatıracaksın.28 şubata kadar da 2.taksitini yatırabilirsin tutar yine aynı

ismailbrs

Yeni Üye
Bandrolü sınavlar başlayana kadar vurdurmasak olur herhalde...
Kayıt yenileme işinde de sadece parayı yatırmamız yeterlidir herhalde...
Biri şu herhaldeleri siler kafamdan herhalde dimi:p

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Sınav Zamanına Kadar Bandrolünüzü Almayabilirsinizi Size Kalmış. Ama Bandrolsüz Sınava Giremezsiniz.

Kayıt İçinde Parayı yatırmanız Yeterlidir. Parayı Yatırdıktan 2 iş Günü Sonra Kaydınızı Vereceğim Linkten Kontrol Etmeyi unutmayın.

aöf kayıt kontrol için TIKLAYIN

eci07

Yeni Üye
Bölüm:
MEZUN
aynen... bende okulönc. 3. sınıfım 322 az düz hesap 500 olsaymış :haydar çok pahalı bu harçlar yaa sonuçta bi sınavlarına giriyoruz onada kendimiz evde çalışıp hazırlanıyoruz ünv.ye gidip eğitimde almıyoruz bu ne biçim bişeydir :haydar
4.sınıfta 500 tl olur belki de hiç merak etme:)) o kadar para veriyoruz bari üniversitede bi kaç derse girebilsek:))

eebru

Özel Üye
ya babam otomatik ödeme talimatı vermiş ve geçen sene yatırdığı kadar yani 190 tl yatırmış..benmde yeni haberm oldu
kaydım da yenilenmedi ne olcak şimdi??

_SeNaToR_

Yeni Üye
Ben sınıf tekrarı yapacağım ve 3. yılım olacak 2 sınıfta kaldığım için yani 150 + 63.75 yatıracağım.Umarım yanlış hesaplamadım ))

Bu alana bir cevap yazın...

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Son mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,730
Son üye
Timothymoose