2008-2009 öğretim yılı Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Kayıt Yenileme Duyurusu ( Kılavuz Konu içinde Ektedir ) 13.11.2008

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AOFDestek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar aklıma takılan birşey var.ben bankacılık ve sigortacılık 1.sınıf tekrarı yapıcam.bankacılık 2 yıllık oldugu için benim 4 yıl içinde okulu bitirmem gerekiyo degil mi? ondan sonra aöf den atıyolar mı?beni bu konuda aydınlatır mısınız?teşekkür ederim.

Arkadaşlar aklıma takılan birşey var.ben bankacılık ve sigortacılık 1.sınıf tekrarı yapıcam.bankacılık 2 yıllık oldugu için benim 4 yıl içinde okulu bitirmem gerekiyo degil mi? ondan sonra aöf den atıyolar mı?beni bu konuda aydınlatır mısınız?teşekkür ederim.

Merhaba,Hayır atmıyorlar,Sadece öğrencilik haklarından yararlanamıyorsunuz,
Paso vb.;)

mili teşekkür ederim ben kaydımı yenileticem büroya gitmeye gerek yokmuş sadece bankaya para yatırmamız yeterliymiş ama ögrenci kimlik kartımda 2007-2008 bandrolü var bu degişecek mi?çünkü kartta (ilgili ögretim yılının bandrolü bulunmayan kimlikler gerçerli değildir) diye yazıyo.

mili teşekkür ederim ben kaydımı yenileticem büroya gitmeye gerek yokmuş sadece bankaya para yatırmamız yeterliymiş ama ögrenci kimlik kartımda 2007-2008 bandrolü var bu degişecek mi?çünkü kartta (ilgili ögretim yılının bandrolü bulunmayan kimlikler gerçerli değildir) diye yazıyo.

Evet bankaya para yatırarak kaydınızı yeniletmiş olucaksınız,
Bandrol için açıköğretim büronuza gitmeniz gerekiyor, Bu işlem sadece orda yapılıyor;)

Akademik danışmanlık hizmet takvimi duyurulduğu an forumumuzdan öğrenebilirsiniz..

selamlar ben 3. sınıfa geçtim ama alttan da iki ders kaldı ne kADAR ÖDEYECEĞİM HARC BİLMİYORUM BİLEN VARSA BANA YARDIMCI OLABİLİR Mİ?

arkadaşlar nerde kaldı yaa bu kılavuzlar??geçen yıl hemen verildiydi postaya.. zaten haftaya kayıt başlıor.muhtemelen kayıtta verecekler kılavuzları..ekstradan para çıkmasın die..

arkadaşlar benim kayıt klavuzum geldi zarfta mavi form vardı doldurulması gerekiyomuş önceki kayıt yenilemede de fom geliyormuydu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt