2008-2009 öğretim yılı Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Kayıt Yenileme Duyurusu ( Kılavuz Konu içinde Ektedir ) 13.11.2008

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AOFDestek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bankaya parayi yatirdigimiz zaman dekontu buroya goturmeye gerek var mi yada buro ile isimiz var mi ???

bankaya parayi yatirdigimiz zaman dekontu buroya goturmeye gerek var mi yada buro ile isimiz var mi ???

Eğer bir üst sınıfa geçmişsen kitapları almak için mecburen aof bürosuna gitmen gerekir ama sınıf tekrarı varsa büroya uğramaya gerek yok parayı yatırdığın an kayıt yeniletmiş sayılırsın

onlarin verdigi kitaplari almak zorundamiyiz ??? ben istemiyorum onlarin verdikleri kitaplari yardimci kitaplardan calismak istiyorum bir zorunluluk yok dimi ?

mrb arkadaşlar ben işletme 3.sınıfı tekrar okuyacam kayıt yenileme tarihleri nezaman?ayrıca internetten basvuru mu yapcam yoksa bankaya ücretini mi yatırcam?

kayıt yenileme tarihi 24 kasım-22 aralık internetten değil arkadaşım bankaya para yatırman gerekiyo

bana klavuz gelmedi.dağıtılmaya başlandımı acaba klavuzu eline ulaşan var mı?bütünleme sonucumda gecen hafta geldi daha.

Şu anda daha dikey geçiş yapacakların kayıtları başlıyor , kayıt yenilemeler için daha var,Klavuzlar gelir;)

Ya iyi günler bende 1 .sınıf abnkacılık ve sigortacılık bölümündeyim 3 dersten kaldım şimdi bütün derslerem mi sınava girecem kayıt yenileyince.

bana da gelmedi daha nie bu kadar geçikti anlamadım:S bende yakında geleceğini umuyorum;)

bizi unutmasın bunlar :P
gelen varsa sölesinde bizde çaresine bakalım :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt