yokmu elazığlı aöfliler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan okaaaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

okaaaan

Kayıtlı Öğrenci
selam arkadaşlar açtığım bu forumda ilimizdeki aöflerin tanışma fırsatını yakalamak ve sorunlarımızı paylaşabilmek şimdiden teşekkürler.. katılmanızı bekliyorum:):)
imgres

Elazığlı değilim ama Elazığ'da ikamet ediyorum.. Elazığlı AÖFlileri bekliyoruz buraya

herkese merhabalarr bende elazığlıyım amaa bakıyorumda elazığdan kimseler yok..

Gakkoşlar Buraya...!!!

slm arkadaşlar gakkoşlar diyarından ben de burdayım .. hadi bakalım elazığlılarr görüşelim.....:):) nerdesiniz millett!!!!:D

Ayrıca İşletme 3. sınıfa hazırlık okuyorum. Arkadaşları yardımlaşmak için bekliyorum...Kimse yok mu????:D

selam

Meraba arkadaşlar bende elazığlıyım . aöf öğrencisiyim. inşallah bu yıl 3 sınıfa geçerim. gelin tanışalım birbirimize destek olalım

Ben de Elaziz'liyim:cool: ve artık ben de aöf liyim :D:D yok mu başka ELAZIĞLI?? ;)

ya elazığda kimse bankacılık okumuyormu

selam arkadaşlar açtığım bu forumda ilimizdeki aöflerin tanışma fırsatını yakalamak ve sorunlarımızı paylaşabilmek şimdiden teşekkürler.. katılmanızı bekliyorum:):)
imgres
merhaba bende elazığlıyım laborant veteriner sağlıkta okuyorum. siz bölümünüzü yazmamışsınız. aynı bölümden arkadaşlarla fikir alışverişinde olmak isterim. bölümüm güzel fakat merak ettiğim konular var net cevaplara ihtiyacım var.

Geri