V vanilya Kayıtlı Öğrenci 18 May 2008 #145 _nilüfer_' Alıntı: bak hiç yeni nikimi görmüyosun ömer evran sağ olsun Genişletmek için tıkla ... görmez miyim canım...
_nilüfer_' Alıntı: bak hiç yeni nikimi görmüyosun ömer evran sağ olsun Genişletmek için tıkla ... görmez miyim canım...
V vanilya Kayıtlı Öğrenci 18 May 2008 #155 volkan geldi ben gidiyorum nilüfercim..yalnız kalmiicaksın...bu arada volkan yanlış anlama işim var o yüzden çıkıyorum sen geldin diye değil ...
volkan geldi ben gidiyorum nilüfercim..yalnız kalmiicaksın...bu arada volkan yanlış anlama işim var o yüzden çıkıyorum sen geldin diye değil ...
V vanilya Kayıtlı Öğrenci 18 May 2008 #157 volkan21' Alıntı: vayy bee ben geldım diyee tamam hadi ben gidiom sen kal Genişletmek için tıkla ... aa ama neden yanlış anlıyorsun işim var dedim amaaaaaa
volkan21' Alıntı: vayy bee ben geldım diyee tamam hadi ben gidiom sen kal Genişletmek için tıkla ... aa ama neden yanlış anlıyorsun işim var dedim amaaaaaa
N _nilüfer_ Kayıtlı Öğrenci 18 May 2008 #159 sar hg volkan nerelerdesın yahu fatma elif nereyeeeeeeeeeeeee