yardımınıza ihtiyacım var...

irfanseren

Kayıtlı Öğrenci
arkadaşlar benim vize notlarım oldukça düşük finallerede ikamet değişikliği nedeniyle giremedim iktisat 3. sınıfta okuyorum ve geçebileceğim 4 adet ders belirledim murat kitaplarından final bölümüne ait soruları çözüyorum ve siteden çıkmış 2003-2007 sınav sorularının çıktısını aldım ezberlemeyi düşünüyorum sizce bütünlemede faydası olur mu veya böyle bir çalışma tekniği kullanan var mı??? acill cvplarınızı bekliyorum

bende ıktısat 4 ogrencısıyyım hastalık nedenıyle hepsınden kaldım nasıl yapcam bılmıyorum mezun olmak ıstıyorum artık allah hepımıze yardım etsın

Arkadaşlar hemen umutsuzluğa düşmeyin ,çalışmaya başlayın bir an önce..Önce konuyu anlamanız arkasından çok soru çözmeniz gerekiyor.Hem geçmiş yıl sorularını hemde ünite sonlarındaki sorularını çözün...Eğer isterseniz yapamayacağınız birşey yok bana göre...Ama fazla da geçmiş yıl sorularına güvenmeyin aöf 'dir ne yapacağı belli olmaz...Çok tekrar işe yarıyor ...nacizane fikrim ....şimdiden başarılar tüm bütcülere ....(banada tabiki ).....:cool:

@irfanseren - çalışma şekliniz güzel bende bu şekilde çalışıyordum.

ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim....Allah hepimizin yardımcısı olsun

Geri
Üst Alt