yardım...!

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan catzilla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

catzilla

Kayıtlı Öğrenci
Halkla ilişkiler 2. sınıf öğrencisiyim. 1.sınıftan, altan kalan bir dersim var, İletişim bilgisi. 2. Sınıfa bu dersten sorumlu geçtim. bu seneki ara sınavımda 60 puan aldım. Benim sorum şu; bu dersimi verebilmem için 2.sınavda en az kaç puan almam gerekiyor. Alttan kalan derslerin hesaplama yöntemi nasıldır? Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Teşekkürler;)
 
sanırım sınavda 30 soru çıkıyor ara sınavdan 60 aldığına göre vize notun 18' dir 60x30/100=18 senin geçmek için diğer sınavda en az 14 soru yapman lazım 14x3.33=46.62x70=32634/100=32.643 yani ara sınav 18 final 32 olacak..18+32=50 geçiyorsun sistem böyle ben 30 soru üzerinden hesapladımm
 
Evet 30 soru var, bu durumda en az 14 net yapmam şart...:rolleyes:
Teşekkür ederim arkadaşım.;)
 
umarım geçersin..
 
İletişim bilgisi korkulu rüyam oldu. 1.sınıftayken bu dersi hiç önemsemedim. kolay basit dedim geçtim. fazla üstüne düşmedim, diğer derslerime yoğunlaştım. Nihayetinde bu dersten ilk dönem ara sınavda yani 15 net yapmama rağmen, 2.sınavda 13 net ile kaldım. bütünleme sınavıma zaten giremedim. şehir değişikliğimiz olmuştu. sınav yeri çok uzaktı. eğer girebilmiş olsaydım, bu dersim bu seneye kesinlikle sarkmazdı. Önümüzdeki sınavda İnşallah sorular fazla kafa karıştırıcı cinsten olmazda verebilirim. yoksa, çok üzüleceğim kesin.
 
Teşekkür arkadaşım, inşallah hepimiz tüm derslerimizi veririz.

az kaldı sınavlara çok heyecanlı ve stresliyim....:rolleyes:
 
stres yapma kısmetse olur calıstıysan
 
ne kadar çalışsamda kendimi yeterli görmüyorum...:rolleyes:

korkuyorumm...:o
 
korku bendede var ama korkunun ecele faydasi yok derler. calistiysan tevekkul yapip
allahin taktirine birakacaksin.hakkindfa hayirliysa olur hayirli degilse olmaz
 
Geri
Üst Alt