Yardım pls

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 4ným4l
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4

4ným4l

s.a. arkadaşlar ben bişey soracaktım ben 88 doğumluyum yani askerlik yoklaması yeni geldi ama bu sene açık öğretim yazdım okucam. Askerlik tecilini gidp kndim mi yaptıracam yoksa kndi tecil oluyormu? Bide acık öğretim kayıt ücretinn ne kdar olduğnu bilen varmı ?

s.a. arkadaşlar ben bişey soracaktım ben 88 doğumluyum yani askerlik yoklaması yeni geldi ama bu sene açık öğretim yazdım okucam. Askerlik tecilini gidp kndim mi yaptıracam yoksa kndi tecil oluyormu? Bide acık öğretim kayıt ücretinn ne kdar olduğnu bilen varmı ?

Okula kayıt yaptırdıktan sonra askerlik şubesiyle senin işin kalmıyor. Okul her sene eylül ve ekim aylarında tecil işlemlerin için gerekli bilgi ve evrakları askerlik şubesine gönderir.

2 Yıl üst üste aynı sınıfı tekrar eder ve geçemezsen tecil hakkın biter. Ama öğrenciliğin devam eder. Sadece sınavlara girersin ( Asker olarak.)

Bide o tarih glince istanbuldaki istedğim aöf bürosuna gidebilrim dmi yoksa onlarmı belirlicek ?

İstediğin bürodan kaydını yaptırabilirisn ve istediğin bürodan askerlik ile ilgili öğrenci belgesi alabilirsin. Yanlız kayıtta dikkat edeceğin husus, sınav merkezi olarak sürekli ikamet ettiğin bölgeyi seçmen senin için yararlı olacaktır.

İstediğin bürodan kaydını yaptırabilirisn ve istediğin bürodan askerlik ile ilgili öğrenci belgesi alabilirsin. Yanlız kayıtta dikkat edeceğin husus, sınav merkezi olarak sürekli ikamet ettiğin bölgeyi seçmen senin için yararlı olacaktır.
okey saolasın bu bilgiler çok işim görecek.

Geri