yardım pls (CARİ HİZMET.)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 4ným4l
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4

4ným4l

s.a. arkadaşlar ya bu seneki cari hiz.. ücreti ne zman açıklanacak bi bilgisi olan varmı ve geçen seneki cari hiz. ücreti ne kdr acaba ?

s.a. arkadaşlar ya bu seneki cari hiz.. ücreti ne zman açıklanacak bi bilgisi olan varmı ve geçen seneki cari hiz. ücreti ne kdr acaba ?

Yeni kayıtlar için ödenecek cari hizmet maliyetlerine öğrenci katkısı 38.00 YTL ilk dönem 37,20 YTL ikinci dönem olmak üzere toplam 73,20 YTL olarak açıklanmıştır.

Bide ben internet sayfasına girp kayı mı yapıcam internetten. sonrda o kayıtı çıktı alıp kayda giderken götürcem dimi. eer öyleyse tam olarak nerden kayıt olacam... Sayfayı tıklıyom ama açılmıyor...

Ayrıca internet başvuru kayıtı ile de bilgi verirmisiniz...

nasıl bir bilgi ? Takıldığın konu nedir.

İnternet kaydı için girmen gereken adres :
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
kendine uygun seçeneği seçip başvuru işlemini tamamlıyorsun. Son olarak indir butonuna tıklayıp formu bilgisayarına indirip yazıcıdan çıktısını alacaksın.

Ya ben şimdi başvuru için o verdğiniz siteye tıklıyorum ondan sonra ÖSS YENİ KAYIT'a tıklıyorum sonra ne yapıcam anlamadım başvuruyu dolduracağm sayfa nerden çıkacak karşıma ? :( (kusra bkmayın cahillik)

Resimde Kırmızı kutu içine aldığım linke tıklayacaksın.

adszdf0.jpg

Geri