Ya Gidersem!...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BURCU

Çok Özel Üye
Kayıtlı Öğrenci
Ya gidersem!...
Üzülmeyecek misin o zaman?
İçin acımayacak mı?
Bana ulaşamadığın zamanlarda kendine kızmayacak mısın?
Düşünsene, sesimi duyamadığında,
Gözlerimi görmek isteyip göremediğinde,
Yüzüm aklına geldiğinde,
Gülmelerimiz, sohbetlerimiz hata kavgalarımızı bile düşündüğünde,
Söylesene, kızmayacak mısın?... kendine ..
Kaybettiklerine yanmayacak mısın?
Şimdi burdayım evet,
Ama ya gidersem!..
Sessizliğe boğulursam,
Karanlıklarda kaybolursam,
Yolumu bulamazsam,
Bitersem ne yaparsın?
Hiç düşündün mü?
Şuan yanındayken olmayışlarım geldimi aklına?
Gidebileceğim,ellerini bırakıp yok olacağım,
Yüreğimdeki sevginin bile buna engel olamayacağı,
Düşünmedim deme bana ne olur...
Canımı acıtma daha fazla...
Gücüm olsa vermezmiyim,
Yollarına sermezmiyim,
Savaşmazmıyım sevgim için, senin için,
Bitiyorum anlamıyor musun?
Görmüyormüyor musun?
Farketmiyor musun yok olmaya başladığımı ?

BURCU BAYRAKLI

işte budur......yürekten gelen duygular bu kadar güzel yorumlanabilir mi.......emeğine sağlık..burcu..:cool:

teşekkürler ilhamlandım iki dakikada karaladım :Dyerini bulur inşallah burdan geçer :D:D:D:D inş he he he he he

teşekkürler ilhamlandım iki dakikada karaladım :Dyerini bulur inşallah burdan geçer :D:D:D:D inş he he he he he

ilham vermek ne haddime de.........senin ismini görüpte ordan geçmezmiyim.....ayıp ettin....he heh he......:p:p

hızına hayranım zaten :D

bende yanii..sürekli 30 saniye beklemelisiniz ..yazısı çıkıyor....anlamıyorum bende..beni biraz durduran senin şiirlerin oluyor......:cool:

Sessiz kaldığında bu bölgelerde olduğunu anlıyorum zaten :)

evet şiirlerin yaşadığım tecrübelerden sonra bana huzur verdiğini anladığımdan beri merakım.....belki anlatmak isteyipte anlatamadıklarımı ,içimdekileri haykırdıkları için.....bilmiyorum.......her bir parçamı buluyorum..senin ve diğer sewdiğim şiirlerde......:)

:) sevindim buna derdine söyle hemen tam bi fotokobi çıkarayım :D:D

eminmisin bak seninkiler sana yeter bence.....derde dert katmak iyi bir fikir değil.......sen yazmana devam et istek yaparım arada......:):p

saniyemi almaz yazmak o yüzden sorun etme :):):) bende konu bitti :D:D dışarılara yöneliyorum :D

'imkansızlık' üzerine yazsan ben ve dostuma........ne güzel olur....:p:p

uyy uyy uyyy uyy uyyy yaşamımın en anlamlı konusu bu benim bi konu açmıştım çok önceleri tozlanmıştır :D bulabilirsem :D

bak bende konu çok...''asla'' üzerine ....daha söyleyeyim mi.....malzeme çook..canım.sen iste yeter kii........:D:p

evet şiirlerin yaşadığım tecrübelerden sonra bana huzur verdiğini anladığımdan beri merakım.....belki anlatmak isteyipte anlatamadıklarımı ,içimdekileri haykırdıkları için.....bilmiyorum.......her bir parçamı buluyorum..senin ve diğer sewdiğim şiirlerde......:)

bu sese böyle yakından takip ediyorya çok sürmez şair olur çıkar dedi dersiniz
burcu çok gerçekçi bu ya sevdim

yüreğine sağlık yine çok güzel :D:D

Geri