Vize sınavları öne çekilsin - İmza Kampanyası

arslan_862

Kayıtlı Öğrenci
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Arkadaşlar imza kampanyası vize sınavlarının öne çekilmesiyle ilgili başlattık. Sizlerde destek olursanız eğer ve yayılmasında katkıda bulunursanız bu sınavlarla ilgili bir şeyler yapmış oluruz.

valla kardeş bence zaman problemi yok zaman problemi yaşayan arkdaşlar finallere erken baksınlar biraz çalışmıyorlarsa bunun suçlusu aof değil bence suçlu çalışmayan öğrencilerdir kolay ekmek yok yattığın yerdede geçme yok aof de çalışan geçer aof zaten böyle bişey yapmaz kesinlikle boşuna imza toplamayın bence.!!!!!!!

sen haklısın ama iş hayatında çalışanlar olarak düşün. açıköğretim adı üstünde uzaktan eğitim veriyor biz vizelere girdik çıktık oh finallere daha var diye cümle kuramadan bununla uğraşıyoruz..

üniversite yapsın yapmasın ama biz kampanyamızı sürdüreceğiz. 5 aya 2 ay zamanlamada matematiksel olarak yanlış bir kere biz buna aldanıyoruz. sonra ne oluyor finallerde kaldık bütünlemede ders çalışma sıkıntısı neden yaşayalım ki...

Neyse sende sadece bir imza ile destek verirsen sevinirim...

zaten vize ağırlıklı soruyorlar en azından bu yıl vize ağırlıklı sordular millet zaten aöflüler yatarak geçiyor diyor zamanları çok diyor vizeye girmeden finale çalışamıyor musun ki

Evet vizeye girmeden finale çalışamıyorsun ki.. yatarak geçiyor deniliyor ama ben hiçte yatarak geçmedim... ayrıca hoca yok bişe yok karşımızda olunca 49 da sınıfta kalıyorsun. çan eğrisi yok, kanaat yok..

birde bundan sonra şu garanti bu zamana kadar sorulan soru sistemlerinde değişiklik oluyor... sadece geçen sene biliyorum SPK dersi değişti yönetim bilgi değişti herkes kaldı... davranış değişti... iktisat soru sayısı düştü, değişti... teoride de öyle... muhasebe daha teknik soruluyor, değişti... matematik kolaylaştı bunların karşısında sadece... konu eklenip konu çıkartılıyor her yıl...

bırakında zamanla ilgili problem yaşamayalım...

mallesef vize sınavına girmeden final çalışamıyorsun vize sınavından sonra sonuçalrı bekliyoruz ağırlığı hangisine verelim derken doğru düzgün çalışacakk bir ay kalıyor vize öne alınması yerinde olur konu açan arkdaşa teşekkürler..

arkadaşlar kırılmayın ama olmayacak duaya amin denemz.

İmza Kampanyası: Açıköğretim Vize Sınavları Nisan başıda değilde Mart başında olsun...

Hepimizin bildiği gibi Vize sınavları Nisan ayının ilk hafta sonu, Final sınavları ise Haziran ayının ilk hafta sonu olmaktadır.

Nisanda sınav girdikten sonra en fazla 7 hafta ders çalışma imkanımız oluyor. Normalde Kasım ayında yapılan kayıtlardan sonra Nisana kadar en az 5 ay varken, vizeden finale 2 ay bile yok 7 hafta kalıyor.

Bu büyük uyumsuzluğu düzeltmek adına başlattığımız imza kampanyasında sizlerinde desteğini bekliyoruz.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Ayrıca Anadolu Üniversitesine Bu doğrutuda verceğimiz dilekçe de
adresinde yer almaktadır.

bende çok şikayetciyim bu durumdan.Vize sınavları çok geç yapılıyor.Gerekli desteği vereceğim.Teşekkürler bu konuyu açan arkadaşa;)

evet vize ve final arası çok kısa.arasını açabilirler aslında.Arkadaşların dediği gibi vize sınavı biraz öne çekilse hiçte kötü olmaz.Hatta çok iyi olur.tadından yenmez.

Ben de Katılıyorum

Bunun yapılması halinde mutlaka kayıt yenileme de bir ay öne alınmalıdır. Yoksa vizeye hazırlanma zamanımız kısıtlanıyor.

Geri
Üst Alt