S suhedaa Kayıtlı Öğrenci 6 May 2010 #301 bende yanımda kağıt kalem varsa birşeyler yazardım kurtulduktan sonra bastırırdm hıhı tabi üsteki üyede bana yardm ederdi
bende yanımda kağıt kalem varsa birşeyler yazardım kurtulduktan sonra bastırırdm hıhı tabi üsteki üyede bana yardm ederdi
P pegasus_dna Kayıtlı Öğrenci 11 May 2010 #305 ula ben uzun hava bilmeyrum ki.....horon tepsek olarmı
M MasterOfPuppets Kayıtlı Öğrenci 11 May 2010 #307 ECRİN90' Alıntı: mısiri kuruturduk,ambarda duruturduk Genişletmek için tıkla ... Sanırım hemşerim oluyomuş, halay çekerdik belki Madem ıssız adada açlıktan ölecez yada kurda kuşa yem olacaz son kez eğlenelim
ECRİN90' Alıntı: mısiri kuruturduk,ambarda duruturduk Genişletmek için tıkla ... Sanırım hemşerim oluyomuş, halay çekerdik belki Madem ıssız adada açlıktan ölecez yada kurda kuşa yem olacaz son kez eğlenelim
O only roses Kayıtlı Öğrenci 12 May 2010 #314 Alman_' Alıntı: fotomodelim olurdu muhtemelen .... Genişletmek için tıkla ... Ücrette anlaşısak neden olmasın satranç oynarız
Alman_' Alıntı: fotomodelim olurdu muhtemelen .... Genişletmek için tıkla ... Ücrette anlaşısak neden olmasın satranç oynarız
S suhedaa Kayıtlı Öğrenci 12 May 2010 #319 ana arkadaşında hayırlısı beni zehirleyecek şarkı söylerdik