E ECRİN90 Kayıtlı Öğrenci 5 May 2010 #244 o da olur, o anlatırdı ben dinlerdim, ben dinlerdim o anlatrdı
H hayat42 Kayıtlı Öğrenci 5 May 2010 #245 seher.' Alıntı: hayat burası tam senin istediğin gibi bir yer kimse yok kafamızı dinleyebiliriz Genişletmek için tıkla ... valla süper olur biz bu gidişle burda kalırız bana uyar ben kalırım benimle kalmak isteyen varmııııııııııı???
seher.' Alıntı: hayat burası tam senin istediğin gibi bir yer kimse yok kafamızı dinleyebiliriz Genişletmek için tıkla ... valla süper olur biz bu gidişle burda kalırız bana uyar ben kalırım benimle kalmak isteyen varmııııııııııı???
H hayat42 Kayıtlı Öğrenci 5 May 2010 #249 yokmu artıran seher ve ben kaldık bekliyoruz gelmek isteyenleri
H hayat42 Kayıtlı Öğrenci 5 May 2010 #252 eyvallah bekliyoruz ekip kalabalık olcak evet başka 3 kişi olduk akşama kadar vaktiniz var akşam kalkıyor
eyvallah bekliyoruz ekip kalabalık olcak evet başka 3 kişi olduk akşama kadar vaktiniz var akşam kalkıyor
S seher Kayıtlı Öğrenci 5 May 2010 #259 fatma' Alıntı: gırgır şamata çok eğlenceli olur valla Genişletmek için tıkla ... aynen öyle çok güzel olır
fatma' Alıntı: gırgır şamata çok eğlenceli olur valla Genişletmek için tıkla ... aynen öyle çok güzel olır