? ............................. 1 Mar 2010 #202 Allah korusun ya o ya ben intihar ederdim heralde....
E erolpasa Kayıtlı Öğrenci 4 Nis 2010 #210 ben rahat olurdum yanımda pegasus var istediğim yere uçardım
P pegasus_dna Kayıtlı Öğrenci 4 Nis 2010 #211 paşa yanımda olduğu için hiç birşeyden korkmazdım, her türlü tehlikeye karşı korurdu beni...ilkel silah yapmasını isterdim...):
paşa yanımda olduğu için hiç birşeyden korkmazdım, her türlü tehlikeye karşı korurdu beni...ilkel silah yapmasını isterdim...):
I isokor Kayıtlı Öğrenci 21 Nis 2010 #212 hiç bi fikrim yok ama konuştukça bulmaya çalışırdık bişeyler
H hayali Kayıtlı Öğrenci 28 Nis 2010 #215 hayat42 balıkları yakalardı, ben ateşi yakar pişirirdim. Afiyetle yerdik. Temiz hava, güneş, oksijen. Sıkılınca bambu ağaçlarından sal yapıp adadan ayrılırdık
hayat42 balıkları yakalardı, ben ateşi yakar pişirirdim. Afiyetle yerdik. Temiz hava, güneş, oksijen. Sıkılınca bambu ağaçlarından sal yapıp adadan ayrılırdık
P pegasus_dna Kayıtlı Öğrenci 28 Nis 2010 #216 igona yakalardık....hayali ne yapcağını hayal ederdi:9
I isokor Kayıtlı Öğrenci 28 Nis 2010 #218 daha başımıza ne felaket gelebilir acaba hayırlısı olsun bakalım diye konuşurduk
I isokor Kayıtlı Öğrenci 28 Nis 2010 #220 bugün doğum günü olduğu için adadaki imkanlarla ona sürprizler yapardım oda ayhh isokor teşekkür ederim derdi günü geçirirdik
bugün doğum günü olduğu için adadaki imkanlarla ona sürprizler yapardım oda ayhh isokor teşekkür ederim derdi günü geçirirdik