üstteki üyeyle ıssız bir adaya düşseniz napardınız??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jojo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vaaayyyy belden aşşağı vuruyorsun demek ama olsun alınmam fanatik değilim ....

alınmaz ki bu yaa:D amannn o bana ben ona laf sayardık

Avazımızın çıktığı kadar biribirimize bağırıdık nası olsa duyan olmucak !! :D :P

not:bnm sesim cıyak değil ... ama ayşe...

benimde değil:D allahım sen koru yarabbim:D

sessiz sakın otururum ben ya.. oda naparsa yapsın:)

senmi sessiz oturcan güldürme beni... Kafana hindistan cevizini yedikden sonra da sessiz kalabilcen mi acaba çok meak ediyorum... :D

ahyy Allah korusun ya :D Alman la adada kalcagıma yamyamlarla kalırım daha iyi :p :D

anammm kuzummm keşke öle bişiy olsa ne güzel olurrr... bol bol dedikodu yaparız:D:Ddermişim hiç sevmeyiz aslında:);)

Arkadaşlar , adaya özel güvenlik şirketi kurduk . Yamyamlarıda temizlik personeli yaptım . Korkmanıza gerek yok :D

:D:D:D:D aynı adada kalsam ağzımı da açtırmz bu benim yaa... iki çift lafta konuşamam:)

tam tersi istediğin kadar konuş.... Hatta bundan önceki msjımda da yazdığım gibi (tabi silindeyse mesuliyet kabul etmeyiz...:D) avazının çıktığı kadar bağırmasını söylemişdim...

üstteki üyeyle düşsem ona zarasız olduğumu anlatırım zaten zaman olarakda bi ömür anca yeter... :P :D :) :S :X :Z

intihar etmezsen ben yardımcı olurum... Olur ya cayma durumunda falan... gözün arkada kalmaz merak etme yani :D

Eksik olma canım.. :p

Onla aynı adada kalırsam :rolleyes: önce ateşi bulur, sonra adayı yakar ve ordan tüyerdim :D :p

Geri