S sema@ Kayıtlı Öğrenci 20 May 2010 #161 ksk_prens' Alıntı: alma vergısı artar bu ıyı sana dorıtos peynırlı Genişletmek için tıkla ... inanmıyorum en sevdiğimmmmm sanaa jelibon
ksk_prens' Alıntı: alma vergısı artar bu ıyı sana dorıtos peynırlı Genişletmek için tıkla ... inanmıyorum en sevdiğimmmmm sanaa jelibon
S sema@ Kayıtlı Öğrenci 20 May 2010 #164 ksk_prens' Alıntı: sana brownı Genişletmek için tıkla ... 50kuruşluk şeylere düştük haaah sanaa makarna
ksk_prens' Alıntı: sana brownı Genişletmek için tıkla ... 50kuruşluk şeylere düştük haaah sanaa makarna
S sema@ Kayıtlı Öğrenci 21 May 2010 #167 wow' Alıntı: iğde,kivi,antep fıstıklı cukulata Genişletmek için tıkla ... wayyy sanaaa istediğin yere uçak bileti
wow' Alıntı: iğde,kivi,antep fıstıklı cukulata Genişletmek için tıkla ... wayyy sanaaa istediğin yere uçak bileti
W wow Üyeliği durduruldu 21 May 2010 #168 allah razı olsun boluda parasutle atlarım artık hava alanı yok sana 3g li cep telefonu
O only roses Kayıtlı Öğrenci 21 May 2010 #172 Yok yani atı prensin At geçerli saayılmıyor zaten şimdi limuzin alıyım bari Neden 2,5 kişilik bilet
O only roses Kayıtlı Öğrenci 21 May 2010 #174 Çok uzak hayal benim için Sana etli ekmek ısmarlıyorum hadi ögle yemegi
K ksk_prens Kayıtlı Öğrenci 21 May 2010 #177 bak bu teklıfıne yok demem 1 tane fazla goz cıkarmaz sanada ayvalık tostu
O only roses Kayıtlı Öğrenci 21 May 2010 #178 Fazlası göz çıkarmaz demek ha cık cık Kızılçık sopasını hak ettin
O only roses Kayıtlı Öğrenci 21 May 2010 #180 Avatar güzel sezonun anlam ve önenine uymuş Oyunu kuralına göre oynayalım lütfen sana kupa alırdım