K kevin_norton Kayıtlı Öğrenci 6 Kas 2010 #524 only roses' Alıntı: yaşamaya devam ediyosun ama Genişletmek için tıkla ... elimiz mahkum.ölelim mi?
I isokor Kayıtlı Öğrenci 7 Kas 2010 #527 Nasıl bir uçurum kusursuzluğuna ulaşmışım ki düşecek yerim bile kalmamış!..
K KatreiAsk Kayıtlı Öğrenci 7 Kas 2010 #528 Umutsuzluk, baş edilmesi en güç duygulardan biri. ... Çünkü umutsuzluk, insanın kendinden vazgeçmesidir ve tüm dinler için günahtır. ...
Umutsuzluk, baş edilmesi en güç duygulardan biri. ... Çünkü umutsuzluk, insanın kendinden vazgeçmesidir ve tüm dinler için günahtır. ...
O only roses Kayıtlı Öğrenci 7 Kas 2010 #529 hani çok su verince ölürmüş ya çicekler, birisini de çok sevince bırakıp gidiyormuş meğer.!!
H hayat42 Kayıtlı Öğrenci 7 Kas 2010 #532 kevin_norton' Alıntı: ben de seni evet ben de seni özledim.hııı hııııı Genişletmek için tıkla ... ah canım benim kıyamam ben sana
kevin_norton' Alıntı: ben de seni evet ben de seni özledim.hııı hııııı Genişletmek için tıkla ... ah canım benim kıyamam ben sana
O only roses Kayıtlı Öğrenci 8 Kas 2010 #533 insan daima u/mutlu olmalı. u'lu yada u'suz faketmez...
I isokor Kayıtlı Öğrenci 11 Kas 2010 #534 insan kendi kırılganlığının sınırlarını biliyor ama tarif edip sınır çizemiyor...
I isokor Kayıtlı Öğrenci 12 Kas 2010 #536 Demedim mi gönül, kalkıp yürüme! Birgün yollarını harami bağlar. Dertliysen derdini dertsize deme, Dertsiz hekim olsa yara mı bağlar¿
Demedim mi gönül, kalkıp yürüme! Birgün yollarını harami bağlar. Dertliysen derdini dertsize deme, Dertsiz hekim olsa yara mı bağlar¿
O only roses Kayıtlı Öğrenci 12 Kas 2010 #537 zekasını beğendiğin birinin görüntüsünü merak etme. zekasını kullanmayan birinin ise görüntüsünden etkilenme
zekasını beğendiğin birinin görüntüsünü merak etme. zekasını kullanmayan birinin ise görüntüsünden etkilenme
S Sosyolog_60 Kayıtlı Öğrenci 12 Kas 2010 #538 Ne desem boş biliyorum Kelimelere sığamayacak kadar doluyum bu aralar Ne desem boşa gidecek biliyorum Gözlerine bakamayacak kadar körüm bu aralar
Ne desem boş biliyorum Kelimelere sığamayacak kadar doluyum bu aralar Ne desem boşa gidecek biliyorum Gözlerine bakamayacak kadar körüm bu aralar
A AsenA_38 Kayıtlı Öğrenci 16 Kas 2010 #540 burada napıyosun misafiriniz gelmiyo mu bakim annen kızmıyo mu :haha