Üstteki Üyenin GözLerine Bakıp Ne SöyLerdin..¿

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MatmazeL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sinirlendirme beni nere kaçtın :)(tam benlik bi bölüm şimdi :D)

vaavvv resime bak ...Gözler kalbin aynası ..dedirtecek kadar güzelmiş....:p

:) hadi hadi sinirimi görmüyomusun kaçak :D

vaayyy hayatta böyle şiir gibi bir gös görmedimm.:p:p:p:p:p

Şiir gibi gözü benim görmem gerek ...hadi dökül :D Gözlerinin anlamını bana sökül :)

bu sitedeki en aktif yöneticilerdensin:)gözlerinde çok güzelmiş derdim:)

Gözlerimin ve gözlerinin anlamını anlatmakla bitmez.
Varsa öyle biri, anlamını çözen gerek....:cool:

O bakışın ilacı olayım, Dillendirip yüreğe konayım :D

Bakışların gidişlerini andırır, Gözyaşınsa o gidşlerin acısını.... bu son bakışın diyorsun ama, Gözlerin seni hep kandırır :p

Kandırsada artık farketmez...o son bakışında yaşıyorum ...yüreğimdeki gözlerinle kendimi avutuyoruumm.....

avutma kendini sevdalan kelimelerinle, Gözlerinle canlandır sevdanı, Avutmakta bi yere kadar sen kazandır yüreğini....

Kazanacağımı bilsem tutmam gözlerini yüreğimde...bakışlardan dilime köprü olur senin yüreğine akarım....

D: bu kadar kafiyesiz kelimelerle gözlerinden dalarım ben yaşama :)) Orda bulurum aşkımı yüreğinden yüreğime ... Gel kafiyem ol yürek şiirimde... Sevdam ol Gözlerime bakışında ....

GElmelerindi beni benden alan ,,,bakışlarındı yüreğime kazınan ,,,zamansızlığında kaybolan adın :AŞK 'TI senin....

Daha yok bitti artık sözüm.. bu son çığlığı yüreğimin... al işte benden de hatıra sana, Bu son bakışımın çaresizliği....

kanks sen benim gözlerime bakıp ne derdin:)

kanks sen benim gözlerime bakıp ne derdin:)

Eğer beni bu sokakta, Bu şehirde ve bu semtte bulamazsan bilki ben Gözlerinin daldıqı yerdeyim... ama bunu sen degilde yukardaki üye bir bayanmış gibi hayal ettim ve ona söyledim :rolleyes::cool: senin içinse git yüzünü yıka gözlerinin çapagını temizle derdim :D:D

Eğer beni bu sokakta, Bu şehirde ve bu semtte bulamazsan bilki ben Gözlerinin daldıqı yerdeyim... ama bunu sen degilde yukardaki üye bir bayanmış gibi hayal ettim ve ona söyledim :rolleyes::cool: senin içinse git yüzünü yıka gözlerinin çapagını temizle derdim :D:D

sana o kdar değer veriyorum sabah 6 da kalkıp işe gitmeme rağmen gece 2-3 kadar senle konuşuyorum.eğer sen bunları bana söylüyosan ne diyim kanks kalbimi kırdın gerçekten:):):)

Geri