E ECRİN90 Kayıtlı Öğrenci 16 May 2010 #550 oyhhhh teşekkür ederim canımmm o biiiiiiiiiirrrrrrrrrrr iyilik meleği
W wow Üyeliği durduruldu 23 May 2010 #554 esmer , 1,70 boylarında , eti cok seven , canı sıkıldıgında ders calısan , bazen cadı baze talı, seker bi arkadasım
esmer , 1,70 boylarında , eti cok seven , canı sıkıldıgında ders calısan , bazen cadı baze talı, seker bi arkadasım
S sema@ Kayıtlı Öğrenci 24 May 2010 #555 bu bennn))) canım ya sende 1,73 boylarında sarışın başka iyi insan işte
S suhedaa Kayıtlı Öğrenci 24 May 2010 #557 bi süredr ortalardan kaybolup kendini özlettiren gece uyumayıp sabahları uyuyan ve bugünde sabahlmış biri
bi süredr ortalardan kaybolup kendini özlettiren gece uyumayıp sabahları uyuyan ve bugünde sabahlmış biri
I isokor Kayıtlı Öğrenci 24 May 2010 #558 Teşekkür ettim atamın huzuruna çıkmıştım(anıtkabir) günah çıkardım geldim beni özleyen benimde değer verdiğim biri geceleride uyuyo
Teşekkür ettim atamın huzuruna çıkmıştım(anıtkabir) günah çıkardım geldim beni özleyen benimde değer verdiğim biri geceleride uyuyo