? ............................. 23 Şub 2010 #422 daha öncede sölemişdim... ben kocaelisporlu değilim diye... yorgun ve keyifsiz....
? ............................. 23 Şub 2010 #424 anlıyorumda... ortam hareketlensin diye yoksa... biliyorum aynı takımı (gs) tuttuğumuzu ...
E ECRİN90 Kayıtlı Öğrenci 23 Şub 2010 #429 AYSEM_1687' Alıntı: degerlendirme yapan Genişletmek için tıkla ... Temiz kalpli
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 24 Şub 2010 #439 Alman_' Alıntı: muhtemelen yatmış ve rüyalarda gezinen biri.... Genişletmek için tıkla ... Aynen öyleydi o saatlere Muhtemelen mesaisi başlamış,şuan iş temposuna kendini alıştırmaya çalışıyordur.
Alman_' Alıntı: muhtemelen yatmış ve rüyalarda gezinen biri.... Genişletmek için tıkla ... Aynen öyleydi o saatlere Muhtemelen mesaisi başlamış,şuan iş temposuna kendini alıştırmaya çalışıyordur.
? ............................. 24 Şub 2010 #440 Kısmen doğru..... sabahın ilk ışıklarında kendini yeni bi güne dinç olarak* başlyan biridir tahminimce..... *dünkü erken yatmayı hesaplarsak....
Kısmen doğru..... sabahın ilk ışıklarında kendini yeni bi güne dinç olarak* başlyan biridir tahminimce..... *dünkü erken yatmayı hesaplarsak....