R rainbow Kayıtlı Öğrenci 23 Ağu 2009 #281 Haklı olmam önemli değil beyefendi...gerçeklerdir .. üstteki gerekenni gerektiği kadar anlayan biri.....
Haklı olmam önemli değil beyefendi...gerçeklerdir .. üstteki gerekenni gerektiği kadar anlayan biri.....
U UZMANN Kayıtlı Öğrenci 23 Ağu 2009 #282 rainbow' Alıntı: Haklı olmam önemli değil beyefendi...gerçeklerdir .. üstteki gerekenni gerektiği kadar anlayan biri..... Genişletmek için tıkla ... Üstteki artık ORDİNARYUS ve ben onun içtenliğini seviyorum
rainbow' Alıntı: Haklı olmam önemli değil beyefendi...gerçeklerdir .. üstteki gerekenni gerektiği kadar anlayan biri..... Genişletmek için tıkla ... Üstteki artık ORDİNARYUS ve ben onun içtenliğini seviyorum
R rainbow Kayıtlı Öğrenci 23 Ağu 2009 #283 valla uzman sağol gerçekten sen söyleyince farkettim... gerçekçiliğiyle adından söz ettiriyor...
G graal89 ♥ Ankaragücü ♥ Kayıtlı Öğrenci 24 Ağu 2009 #286 sevecen ve sempatik biri ama sinirli olduğundada yanına yaklaşılmayacak bi abla bi dost
U UZMANN Kayıtlı Öğrenci 24 Ağu 2009 #289 rainbow' Alıntı: ewet canım...seninki de güzel değildir galiba.... Genişletmek için tıkla ... Gökkuşağı kadar renkli Ziyadesi ile sevilecek bir arkadaş
rainbow' Alıntı: ewet canım...seninki de güzel değildir galiba.... Genişletmek için tıkla ... Gökkuşağı kadar renkli Ziyadesi ile sevilecek bir arkadaş
S s.u.m.e.y.y.e Kayıtlı Öğrenci 17 Eyl 2009 #300 muhtemelen bunu yakamoz için yazdın .. zamanlama hatası