üsteki üyeyi pek tanımıyom ama kavgacı benziyo ayrıca siyasetçi bir havası da var biraz
Tanımaman hayrına olur. Selametle...
üsteki üyeyi pek tanımıyom ama kavgacı benziyo ayrıca siyasetçi bir havası da var biraz
çizmelikedi özür dilemiş sen niye onu fişekliyosun hala![]()
Arkadaşlar lütfen daha fazla uzatılmasın konu,kimseyi rahatsız etmeyelim,anladığım kadarıyla bundan sonra burada sadece yazmam gereken,açmam gereken konularda ark. yardımcı olacağım,yine tartısma ortamında bana birisi ağır ithamlarda bulunursa mod. şikayetimide belirticem.Çünkü bizler burada daha nariniz,bayanlar incedir.Takii aöfdestek.net ailesi burası çok kaliteli bir portal.Bunu kirletmeye kimsenin hakkı yok.Lütfen ark. konu kapansın..Engin ark. çok teşekkür ediyorum,gerçekten burada görevinin hakkını veren insanlardan birisi..
![]()
tabiki konunun kapanmasından yanayım .. zaten belirttiğim gibi..konunun bu kadar uzamasından dolayı duyduğum rahatsızlıkla birlikte sizleri de rahatsız ettiğim için samimi özürümü bir borç bilirim… dedim..benim açımdan bir sorun yok Uzman ..![]()
vahidem sana kızmadığımı bildiğin için söyle istediğini dimi :d:d
tamam döv o zaman beni :d:d ama ava giden avlanmasın :d:d
Merhaba arkadaşlar:
Bölüm adı : forum oyunları
Konu başlığı : üstteki üyenin bir özelliğini söyle??
Forum adından da görülebileceği gibi bu bir forum oyunudur. Ve kişileri incitmeden, kalplerini kırmadan eğlenceli bir etkinlik amacıyla bir konu açılmış.. Ama ne yazıkki kullanıcı tabanlı forum sistemlerinin en büyük sorunlarından biri olan uslub hataları hoş olmayan sonuçlar doğurmakta..
Bunun en iyi örneğini de bu konuda görüyoruz.
Neden eğlenceli şeyler yapmak yerine birbirinizi kırmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum. Gerçi bu hepimizin ortak sorunu ama yinede dikkatli olmak gerekir diye düşünüyorum.
Tamam konu "Üstteki üyenin bir özelliği" ama neden konu başka başka yerlere çekiliyor, neden kalpler kırılıyor, neden seviye bozuluyor?
Forumumuzda kırıcı nitelikteki tartışmalar yapmak ve bu yönde tartışma başlatmak yasaktır.
İyi forumlar..