üstteki üyenin bir özelliğini söyle??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jojo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kız sana bulaşsam geçen defaki gibi sabaha kadar özelden kavga ederiz :D
Neden üstüne alındın onu da anlamadım gerçi :D

ben kimseyi tanımıyorum burda... :confused: tanıyım diyorum ama :D bulaşmak pek iyimser bir durum değil.. üstteki üye olmasaydı sanırım "bulaşma istersen "diyen olmazdı ;)

neyse... Konunuzu takip edemiyorum zaten. Üsteki üyenin zannımca :D irili ufaklı anlamsız ,biçimsiz yazılan boş laflara tahammülü yok :rolleyes:

evet yavaşş yavaş.. kahve tadında..

her zaman ortalığı karıştırmya çalışıosun uzman yorumlarında dikkatli ol sende çizmeli kedi yorumlarına dikkat et

çok artistin he sein gibi insanlardan daima nefret etmişimdir.kendini beğenmiş bi insansın ve hayatta en nefret ettiğim insan kendini beğenmiş insandır

çok artistin he sein gibi insanlardan daima nefret etmişimdir.kendini beğenmiş bi insansın ve hayatta en nefret ettiğim insan kendini beğenmiş insandır

Haklısın abicimmm :D:D
Sen nasıl dersen öyledir abicim, ben sana karşı gelmem :D
Haremindeki hiçbir nefer de sana karşı gelmez:D
Bak çizmelikedi de karşı gelmiyo:D:D

Beyler !!!!!!!!!!!! Başlamayın gene didişmeye !!!!!!!!!!!

burda çocuklar gibi tartışmayalım uzman bana özelden msn yda tel nonu gönder orda konuşalım seninle

Alalala.. hayret ettim şimdi by_sonkez özelden .. graal89 buradan dikkatli olmam konusunda uyarıda bulnuyor... Siz sohbet ortamı açmışsınız.. Ben mi anlış algılıyorum yoksa gece mi çarptı sizi anlamadım ...:eek: Neyse.. Forumdaki paylaşımımız bu kadarmış.. herkese iyi sohbetler.. sitenizde iyi çalışmalar...

Alalala.. hayret ettim şimdi by_sonkez özelden .. graal89 buradan dikkatli olmam konusunda uyarıda bulnuyor... Siz sohbet ortamı açmışsınız.. Ben mi anlış algılıyorum yoksa gece mi çarptı sizi anlamadım ...:eek: Neyse.. Forumdaki paylaşımımız bu kadarmış.. herkese iyi sohbetler.. sitenizde iyi çalışmalar...

arkadasım yazdıgın yorumu sen bir yorumlarmısın bize...yazdıgın üye rahatsız oldu ve bunu bana bildirdi bende en dogal görevim olan şeyi yaparak kardeşim o mesajın acıklaması nedir yazdım... harbidende nedir yazdıgın yorum bu >> evet yavaşş yavaş.. kahve tadında.. bir hazır-cevap bulmaya başladıkk geceleyin en çok aranan içecektir kendisi.. :) devam ediyorum hazır-cevap adına... kahve gibidir rahatlatır:rolleyes::D[ kahve gibi rahatlatır ney rahatlatır kardeşim acaba ???

Geri