G Garbino Kayıtlı Öğrenci 29 Şub 2008 #162 Aman kahroldum Ben sana yollucam Orhan Gencebay - Yazıklar Olsun
M merveg Kayıtlı Öğrenci 3 Şub 2009 #169 bir üsttekine şarkı armağan edelim benden başlayın arkadaşlar
J jojo Kayıtlı Öğrenci 4 Şub 2009 #171 şebnem ferah-artık kısa cümleler kuruyorum şahane! bir şarkıdır şanslısın hadi birazda nostalji yapalım
şebnem ferah-artık kısa cümleler kuruyorum şahane! bir şarkıdır şanslısın hadi birazda nostalji yapalım
N NİLL Kayıtlı Öğrenci 4 Şub 2009 #172 jojo' Alıntı: şebnem ferah-artık kısa cümleler kuruyorum şahane! bir şarkıdır şanslısın hadi birazda nostalji yapalım Genişletmek için tıkla ... saol bu banaydı galiba
jojo' Alıntı: şebnem ferah-artık kısa cümleler kuruyorum şahane! bir şarkıdır şanslısın hadi birazda nostalji yapalım Genişletmek için tıkla ... saol bu banaydı galiba
M merveg Kayıtlı Öğrenci 4 Şub 2009 #173 nil benim için seçtiğin şarkı güzeldi. benden de sana okandan küçüğüm gelsin(çok seviyorum o şarkıyı)
nil benim için seçtiğin şarkı güzeldi. benden de sana okandan küçüğüm gelsin(çok seviyorum o şarkıyı)
J jojo Kayıtlı Öğrenci 6 Şub 2009 #175 savage garden-I knew I loved you şuan onu dinliyordum sana armağan edeyim barii
J jojo Kayıtlı Öğrenci 6 Şub 2009 #177 hehe cici kız hee tmm sağol! bendende sana şuan dinlediğim emre aydın-sürpriz gelsin bakalım
J jojo Kayıtlı Öğrenci 6 Şub 2009 #178 var mı başka istek isteyen armağan edeyim her daim müzik açık zaten pcmde..
M merveg Kayıtlı Öğrenci 6 Şub 2009 #179 ooo emre aydına bayılırım.benden de sana afilli yalnızlık gelsin
J jojo Kayıtlı Öğrenci 6 Şub 2009 #180 vayyy işte beni anlatan bir şarkıdır sağol cnm! şuan sende blue-get down on It şarkısa yetiştin sana gönderiom dinledikçe beni hatırla
vayyy işte beni anlatan bir şarkıdır sağol cnm! şuan sende blue-get down on It şarkısa yetiştin sana gönderiom dinledikçe beni hatırla