B brsvc Kayıtlı Öğrenci 8 Ocak 2008 #84 kıymayacaksın havva döveceksin zati... espiriğe bak vay beeee
W weeping eyes Kayıtlı Öğrenci 9 Ocak 2008 #85 barış Allahını seversen bu formda espri yapma yaaa her tıkladğım yerde serin bi esinti hissediyorum neden acaba ???
barış Allahını seversen bu formda espri yapma yaaa her tıkladğım yerde serin bi esinti hissediyorum neden acaba ???
B brsvc Kayıtlı Öğrenci 10 Ocak 2008 #87 tamam espirik yapmıyorum wep. sonra bana o sıcak yaz aylarında espiri istemem yapmam....... alttaki üyeyi oklavayla döverim
tamam espirik yapmıyorum wep. sonra bana o sıcak yaz aylarında espiri istemem yapmam....... alttaki üyeyi oklavayla döverim
G Garbino Kayıtlı Öğrenci 14 Ocak 2008 #90 İyi bari bi sadistimiz daha oldu Ne mutlu bize Ben bastonla döwerim
H havva578 Kayıtlı Öğrenci 14 Ocak 2008 #93 sende ne acımasızmışsın ajdarın nane nane şarkısını dinletirim
H havva578 Kayıtlı Öğrenci 14 Ocak 2008 #100 yesinler senin havanı ajdarı dinletirim kısa yoldan tımarhaneye gönderirim