Üsteki üyenin sevgilin olduğunu varsay ayrılmak için ne derdin ?:D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mliks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Iyide hayatim senin önceden böyle garip isteklerin yoktuki, haftasonlari carpisan otolarda carpismaktan belim agriyor sürekli. Üstelik daha ´hamile olmadan cöpleri sen cikaricaksin demene de anlama veremedim. Bir kez daha dusunsekmiki. fenada iliskimiz yoktu hani.

tarcın bırak artık pesımı ayrıldık bız ya:)

Tekme felan nasil konusuyonuz siz öyle. Lütfen , ben bitmis sevdalarimi bile hatirlar mutlu olurum. Ilkokulda 9 yasimdaken iki sira once oturan Zehra yi bile hatirliyorum, simdi ona asik degilim ama, o zamanki ask im dusununce hosuma gidiyo. kirmizi coraplari , beyaz ayakkabilari vardi. Konusurken sanki aglicak gibi konusurdu. Yine hatirladim ya... Ilk ask hakkaten unutulmuyo.

Tekme felan nasil konusuyonuz siz öyle. Lütfen , ben bitmis sevdalarimi bile hatirlar mutlu olurum. Ilkokulda 9 yasimdaken iki sira once oturan Zehra yi bile hatirliyorum, simdi ona asik degilim ama, o zamanki ask im dusununce hosuma gidiyo. kirmizi coraplari , beyaz ayakkabilari vardi. Konusurken sanki aglicak gibi konusurdu. Yine hatirladim ya... Ilk ask hakkaten unutulmuyo.

zehra kadar sevseyın benı ayrılmazdım senden hıh:p:p:p :haha:haha

BEN BIRAz aksam yurumesi yapiyim , ne zaman eskileri hatirlasam , acik havada dolasasim geliyor: ) Sende vefasiz ciktin mliks, oysa seni ne cok .... neyse. aksamin serinligi beni bekliyo. Yinede sen saga sola cok katilma: ) gelince okurum bak.

BEN BIRAz aksam yurumesi yapiyim , ne zaman eskileri hatirlasam , acik havada dolasasim geliyor: ) Sende vefasiz ciktin mliks, oysa seni ne cok .... neyse. aksamin serinligi beni bekliyo. Yinede sen saga sola cok katilma: ) gelince okurum bak.

neden kıskanıyosun sen benı ya:):haha

artık sıze dıyecek cumle bulamıyorummm :haha:haha karnıma agrı gırdı gulmektenn

kısa donustu o cocugun ıslerı yogunmus en kısa zamanda galıyorum dıyodu

evet:) ama dahada cok gırerım falan demiştı :)

işler yoğun icra işleri şajkaya gelmez birgün evinizin önünde biterim dikkat edin hahah çok zevk alıyorum bu işten yaa

Düşünmek istemiyorum

:haha:haha

yaşasın borçlu kovalamak :haha

Geri