Üsteki üyenin sevgilin olduğunu varsay ayrılmak için ne derdin ?:D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mliks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
oje surme dedıgın ıcın ayrılalım artık:)

Aslinda ben senden ayrilmak istemiyorum. Sensizligi düsünmek bile öyle kötü ki, ama anla beni nolur , oyunun kurali bu maalesef , öyle yada böyle ayrilmaliyiz.
( Birde ayrilmayan , birlestiren oyun bulsaniz diyorum, bunalim takiliyoz iyice, )

bırbırımız ile uyusmuyoruz bu ask ıkımıze de zarar verır burda bıtırelım en dogrusuda bu

Birbirimizle uyusmuyormuyuz? gecen hafta öyle demiyordun ama, ne cabuk degisiyosun böyle. Zorla olmaz zaten

tarcın bırak artık peşimi:)

mliks , denemedimmi saniyosun, ama olmuyo iste görüyosun , bana naptin sen böyle

bilmem naptım sana:p

ıyısın hossun ancak gıtmıyo bole bıtırelım gıtsın en hayırlısı

Gitmiyo böyle diyosun , baska bisi demiyosun. Nedir bu karamsarlik böyle.Hic mücadele etmedinki

bız ayrılmayalım olur mu:p:p:p

Durmadan dil cikariyosun, ayrilalim.

sende cıkart:haydar

Elinde merdane felan , himm, sert kayaya carptim sanirim. Lütfen sakin olurmusun, hayatta tek ayrilan biz degiliz.

evet süreklı bı ayrılma cabası gosterıyoruz:)

Sende dil cikariyosun, burda adet bu sanirim: ) ben yeniyim ya zamanla alisirim.icine dusdugum durum komik demek himm... fazlami aciga vurdumki?

Sende dil cikariyosun, burda adet bu sanirim: ) ben yeniyim ya zamanla alisirim.icine dusdugum durum komik demek himm... fazlami aciga vurdumki?

oyunclk merakndn dlayı ayrlmlyz

Geri