unutulmayan filmler....

en çoooooooooooooooooooooooooooooook etkileyen film babam ve oğlum oldu çünkü onu izlemeye gittiğimizde dedemi kaybetmiştim o filmide amcamla izlemiştik tüm gün boyunca ağlamıştık :(

hemen hemen her seyreden kişinin etkilenebileceği bir film değil mi arkadaşım.Bu arada dedeniz için çok üzgünüm..... Allah rahmet eylesin.......

ıssız adam beni çok etkiledi çünkü o sıralar kocamla sorunlarım vardı çok ağladım sora onu aradım o filmi islemek istedimi söledim ve isledik sonunda baktım oda ağladı salondaki herkes ağlıodu sora insanlar kendi ağlamalarını bıraktı bisi alkışlamaya başladı cunku bis hıckıra hıckıra ağlıoduk ve sımsıkı sarılıp birbirimize bi adım daha attık cağan ırmak 'a sonsuz teşkkrlerimi iletiorum ...

ıssız adam beni çok etkiledi çünkü o sıralar kocamla sorunlarım vardı çok ağladım sora onu aradım o filmi islemek istedimi söledim ve isledik sonunda baktım oda ağladı salondaki herkes ağlıodu sora insanlar kendi ağlamalarını bıraktı bisi alkışlamaya başladı cunku bis hıckıra hıckıra ağlıoduk ve sımsıkı sarılıp birbirimize bi adım daha attık cağan ırmak 'a sonsuz teşkkrlerimi iletiorum ...

vay beee çok etkileyiciydi yaren mutluluklar bir ömür boyu

teşekkr ederim mesut bey ama sanırım ara sıra böle filmlere ihtiyacm olcak :)

kanlı elmas en sevdiğim film..

bir bayanın böyle bir filmi sevmesi bana çok ilginç geldiği için merak ettim.....

kaçmaz benden yutturamazsınız ben ne külyutmaza benzerim ne de kel mahmuta.. :D

hababam sınıfı...

Selvi Boylum Al Yazmalım harika bence
Yabancı Piyanist,Titanic...

3D li şiddetle tavsiye olunur... Taradfımdan onaylanmıştır :D

Geri