turısm otelcılık

Otel İşl.Kon.Hizmet. 1-5
Sey.Acen.Tur.Op. 1-6
Yiyecek İçecek Hiz. 1-6
Otel İşl.Destek Hiz. 1-7
Genel Turizm Bil. 1-5
Türk Dili 1-8
Atatürk İlkeleri 1-15
Mes.Yab.Dil.İngilizce 1-6

Ünite sayılarında değişiklik olabilir,Size klavuz verilmiş olması gerekiyor,Ordan kontrol edebilirsiniz,Başarılar;)

:p teşekkür ederim ilginize neden turizm ve otelcilikle ilgili hiç bilgiler yok ben mi bulamıyorum
bakıyorum 2009 ara sınav sonuçları sitede turizm ve otelcilik olarak pek yazılmıyor:rolleyes:

mrb !! bırıncı sınıf turizm bolumunde okuyorum stajımı ertelettım fakat hazıran _agustos aralagında staj yapmak ıstıyorum bunun ıcın ne yapmam gerekır??? bılen varmı_????

turizm otelciliğin 2 yıllık öğrenim süresi.internetten derslere bakabilirsin.
turızm ve otel ısletmecılıgı 1 sınıftayım bende

dersler :genel işletme , genel matematik, genel muhasebe, hukuka giriş, temel bilgi teknolojileri, dawranış bilimlerine giriş, iktisada giriş, yabancı dil basarılar dılıyorumm:)

arkadaslar herkes farklı bıseyler yazmıs staj yaparken ucret alınıyormu kesın bılen var:confused::confused: mı??????

arkadaşlar aftan yarrlanarak kayıt yaptırmıştım 2 dersten kaldım üst sınıfa geçebilirmiyim..

:p teşekkür ederim ilginize neden turizm ve otelcilikle ilgili hiç bilgiler yok ben mi bulamıyorum
bakıyorum 2009 ara sınav sonuçları sitede turizm ve otelcilik olarak pek yazılmıyor:rolleyes:

Sizin bölümünüzün notları nette çok nadir şekilde yer almaktadır,
Bu bölümü okuyan kişilerde notlarını paylaşmadığından dolayı,
ders notu sıkıntısı yaşanmaktadır;)

arkadaslar herkes farklı bıseyler yazmıs staj yaparken ucret alınıyormu kesın bılen var:confused::confused: mı??????
İşletmenin ücret ödeme gibi bir zorunluluğu bulunmayıp sadece barınma yemek vb. zorunlu giderleri karşılayabilir. Talep edilirse SGK yapması zorunludur.

Geri
Üst Alt