H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 29 Eyl 2010 #2 Yine Beşiktaşın şansına Avrupa maçı haftasına denk geldi. Yorgun dönüp Trabzona gidicekler. İnşallah kazanan Beşiktaş olur.
Yine Beşiktaşın şansına Avrupa maçı haftasına denk geldi. Yorgun dönüp Trabzona gidicekler. İnşallah kazanan Beşiktaş olur.
M Mustafa ŞENÇALAR Kayıtlı Öğrenci 29 Eyl 2010 #4 Beşiktaş bu sene çok iyi ama Trabzonda fena değil bence berabere.
D DışTicaret33 Kayıtlı Öğrenci 29 Eyl 2010 #6 Sezonun ikinci maçlarından itibaren Trabzonspor'u beğenerek izliyorum. Ancak Beşiktaş'ın da adı var, kendi takımım diye demiyorum. Zor bir maç olacak, %60 Berabere, %40 Beşiktaş alır diyorum. Trabzonspor'un galibiyetine de şans vermiyorum. Oyumu Beşiktaş'tan yana kullandım.
Sezonun ikinci maçlarından itibaren Trabzonspor'u beğenerek izliyorum. Ancak Beşiktaş'ın da adı var, kendi takımım diye demiyorum. Zor bir maç olacak, %60 Berabere, %40 Beşiktaş alır diyorum. Trabzonspor'un galibiyetine de şans vermiyorum. Oyumu Beşiktaş'tan yana kullandım.
C CuneytKayabasi Kayıtlı Öğrenci 15 Ağu 2013 #9 Vay 3 yıllık konu =) Trabzon hazır, Bjk tam aksi görünsede bu maç Beşiktaş'ın gibi geliyor bana.