Tepesinde vinç unutulan otel...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan graal89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

graal89

♥ Ankaragücü ♥
Kayıtlı Öğrenci
Bu otelin tepesinde vinç unutuldu arkadaşlar.otel yapılırken vinçle her kata çıkmışlar ve en sonunda nasıl indirecez diye kara kara düşünmüşler.çaresini bulamayıncada vinç otelin simgesi olarak orada kalmış.otel yapılalı 10 sene oldu ve bina çürümeye terkedilmiş durumda.Bu otelin mühendisi ne mezunu çok merak ediyorum:)Bu otelin yeri ise Ankara Çankaya da:)

Ekli dosyalar

• SDC11728.JPG
    SDC11728.JPG
    25.9 KB · Görüntüleme: 40
Mükemmel simgeye bak:D

Yani onur bence Türkiye'mizde normal...Ee hastanın karnında makas unutan Doktor olurda İnşaatın üzerinde vinç unutan mühendis olmaz mı? :confused::confused:

:D:Dteşekkürler bilmiyodum ben bunu

şöylede bişey var arkadaşlar bunun ucunu helikopterle çıkarıp sökme ihtimali varmış ama buda çok riskliymiş.Ayrıca japonyadan bi ekip bunu sökebileceğini sölemiş buda çok masraflı olduğundan yapılamıyomuş.Ayrıca bu otelin sahibide ekonomik olarak çöküntüde olduğundan otel 10 yıldan beri böle beklemedeymiş.ayrıca sanada katılıyorum erdal abi yani haklısın sonuna kadar:)

Farklı olmuş bence...:cool:Herzaman farkı ortaya çıkarmak gerek ...:p:p10 beklemiş bi 10 yıl kadar daha bekleeerrrr...almasınlar vinçi konsep baya bozulur...:cool::p

10 yıl daha beklerse bina çürür iice serap abla bence devlet yetkililerinin buna bi el atması gerek çünkü bina 10 yıldır kullanılamıyor.:)

daha neler göreceğiz..
eee ne de olsa burası Türkiye..

otel kac yıldızlı:D 5+vinç :D:D:D

Maslaktada var böyle bişiy ama kasıtlımı duruyo unutulmuşmu bilmiyorm :)

Bu otelin tepesinde vinç unutuldu arkadaşlar.otel yapılırken vinçle her kata çıkmışlar ve en sonunda nasıl indirecez diye kara kara düşünmüşler.çaresini bulamayıncada vinç otelin simgesi olarak orada kalmış.otel yapılalı 10 sene oldu ve bina çürümeye terkedilmiş durumda.Bu otelin mühendisi ne mezunu çok merak ediyorumBu otelin yeri ise Ankara Çankaya da

türkiyeden baska bi yerde bulunmazdı zaten hiç şaşırmadım siwri zekalı mühendislerden biri olsa gerek :D:D:D

mühendisede fazla yüklenmemek lazım. Adamlar ameliyatta koskoca makası unutuyo :)

yok artık bu kadarda olmaz :D

o nasıl incekse ordan:)

Geri