Tek ders sınavı yapılarsa girebilir miyim?

Turkgenci

Kayıtlı Öğrenci
Bölüm
İşletme
[h=5]Arkadaşlar İşletme son sınıftayım. Dc ve Dd gibi notlarım var. Bahar döneminden 1 dersim FF Genel Not Ortalamam 1.99 da kaldı. FF olan ders DD bile olsa ortalama ile mezun oluyordum... Tek ders sınavı yapılırsa FF olan ders için girebiliyor muyum sınava ?[/h]

evet. girebiliyorsun. ama sınav acilicak mı? kesin bir bilgi var mı? benim de 188 ortalamam ilk donemden finansal yonetim ff . kac alirsam 2.00 ya tamamlarım ?

net bı sonuc yok bu konuda ama yapılırsa gırersınn

evet. girebiliyorsun. ama sınav acilicak mı? kesin bir bilgi var mı? benim de 188 ortalamam ilk donemden finansal yonetim ff . kac alirsam 2.00 ya tamamlarım ?

Tek ders sınavı ile ilgili kesin bir şey yok. Daha önce yapılabilir diye söylenmiş. Bizim yapılması için elimizden geleni yapmamız lazım. Dilekçesi, e-maili gibi.

2,00 tamamlamak için AÖF öğrenci sayfasında; Destek sekmesindeki, Örnek not hesaplayıcıya notlarını yazarak hesaplayabilirsin.

örnek not hesaplayıcısı yok suanda sistemde.sadece sonuclar bildiriliyor sanırım

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

buradan girersen E-Destek yazan yerde ortalama hesaplayıcı.

Benimde Bir sorum var Şimdi Genel Not Ort. 1.98 Hic ff yada fd dersim yok dd dc derslerim var ama ortalamadan dolayı kaldım. bende tek ders sınavı açılırsa girebilirmiyim bilgisi olan var mı ?

Benimde Bir sorum var Şimdi Genel Not Ort. 1.98 Hic ff yada fd dersim yok dd dc derslerim var ama ortalamadan dolayı kaldım. bende tek ders sınavı açılırsa girebilirmiyim bilgisi olan var mı ?

DD, DC, CD olan derslerinden birini seçip girersin. DD olan ve kredisi yüksek olan derslerden seçmen daha mantıklı olur.

Geri