B By_tr Kayıtlı Öğrenci 23 Şub 2009 #669 beatifull_girl' Alıntı: katy pery-hot'n cold Genişletmek için tıkla ... o ne yaw damarmı oluyor ne Ayrı dünyaların ayrı sevdaların İnsanlarıydık seninle Yanlış zamanlarda yanlış sevdalar Acı verir sevenlere Yeteri kadar sürmez bilirim böyle aşklar Canımı yakar sonra bilirim ayrılıklar Benim elimden bir şey gelmiyor kalbim ağlar Bari sen bu sevgiye izin verme Seni sevmeme izin verme çık yüreğimden Beni kendine esir etme çık düşüncemden
beatifull_girl' Alıntı: katy pery-hot'n cold Genişletmek için tıkla ... o ne yaw damarmı oluyor ne Ayrı dünyaların ayrı sevdaların İnsanlarıydık seninle Yanlış zamanlarda yanlış sevdalar Acı verir sevenlere Yeteri kadar sürmez bilirim böyle aşklar Canımı yakar sonra bilirim ayrılıklar Benim elimden bir şey gelmiyor kalbim ağlar Bari sen bu sevgiye izin verme Seni sevmeme izin verme çık yüreğimden Beni kendine esir etme çık düşüncemden
I imqossibLe Kayıtlı Öğrenci 23 Şub 2009 #670 beatifull_girl' Alıntı: katy pery-hot'n cold Genişletmek için tıkla ... hımmm brıt ödullerınde enıyı ıngılız bayan sarkıcı ödulunu aldı gözlerı yeter ya rafet elroman_surgun
beatifull_girl' Alıntı: katy pery-hot'n cold Genişletmek için tıkla ... hımmm brıt ödullerınde enıyı ıngılız bayan sarkıcı ödulunu aldı gözlerı yeter ya rafet elroman_surgun
B beatifull_girl Kayıtlı Öğrenci 24 Şub 2009 #673 mEelek' Alıntı: hımmm brıt ödullerınde enıyı ıngılız bayan sarkıcı ödulunu aldı gözlerı yeter ya rafet elroman_surgun Genişletmek için tıkla ... katy perry de güsel ama en güsel ingiliz bayan şarkıcı awrilllll
mEelek' Alıntı: hımmm brıt ödullerınde enıyı ıngılız bayan sarkıcı ödulunu aldı gözlerı yeter ya rafet elroman_surgun Genişletmek için tıkla ... katy perry de güsel ama en güsel ingiliz bayan şarkıcı awrilllll
B beatifull_girl Kayıtlı Öğrenci 24 Şub 2009 #674 ayy hangi şarkıyı dinlediğimi söylememişim avril lavigne:girl friend
I imqossibLe Kayıtlı Öğrenci 24 Şub 2009 #675 ben degıl ıngılızlere söle onu hem katy de fena degıl laf aramızda
B beatifull_girl Kayıtlı Öğrenci 24 Şub 2009 #676 ben o kötü demiorum ki o da harika o da ama birini seçersek o daha ii şindi şarkı değişti:rihanna-shut up and drive
ben o kötü demiorum ki o da harika o da ama birini seçersek o daha ii şindi şarkı değişti:rihanna-shut up and drive
B By_tr Kayıtlı Öğrenci 25 Şub 2009 #677 inadına türk halk inadına türk sanat şevval sam kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime
B beatifull_girl Kayıtlı Öğrenci 26 Şub 2009 #679 mesudum' Alıntı: inadına türk halk inadına türk sanat şevval sam kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime Genişletmek için tıkla ... benim inadıma mı???? Hadise - düm tek tek
mesudum' Alıntı: inadına türk halk inadına türk sanat şevval sam kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime Genişletmek için tıkla ... benim inadıma mı???? Hadise - düm tek tek