M MatmazeL Kayıtlı Öğrenci 20 Ocak 2009 #565 Böle sırayLa yazıomuş gibi oldu meLek 'Yüksek Sadakat _ Ben Seni Arayamam
I imqossibLe Kayıtlı Öğrenci 20 Ocak 2009 #566 olsun be ne guzel işte ne dinliosak o anı yazıok beah ben hala ilhan sesen deyim
B By_tr Kayıtlı Öğrenci 20 Ocak 2009 #567 kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime türk sanat müziği şevval samdan olunca günün bu saatinde sakinleştirio
kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime türk sanat müziği şevval samdan olunca günün bu saatinde sakinleştirio
I imqossibLe Kayıtlı Öğrenci 20 Ocak 2009 #571 bişi deel ilhan sesen diince orda dur demek lazım SANA GÖRE ASK LAFTAN İBARET BANA GÖRE HAYATIN ANLAMI ... YETER AMA DİMİ
bişi deel ilhan sesen diince orda dur demek lazım SANA GÖRE ASK LAFTAN İBARET BANA GÖRE HAYATIN ANLAMI ... YETER AMA DİMİ
M MatmazeL Kayıtlı Öğrenci 20 Ocak 2009 #572 mEelek' Alıntı: olsun be ne guzel işte ne dinliosak o anı yazıok beah ben hala ilhan sesen deyim Genişletmek için tıkla ... maksat forumda hareketlilik olsun 'Pinhani _ Herkes aynı hayatta
mEelek' Alıntı: olsun be ne guzel işte ne dinliosak o anı yazıok beah ben hala ilhan sesen deyim Genişletmek için tıkla ... maksat forumda hareketlilik olsun 'Pinhani _ Herkes aynı hayatta
M MatmazeL Kayıtlı Öğrenci 22 Ocak 2009 #580 Ben sana küstüm hıh ne deli demedqın kalmadı nede Akılsız