J jojo Kayıtlı Öğrenci 2 May 2008 #302 orçun-gece inmeden. arkadaşlar dinlemeyen varsa mutlaka dinlesin dinlenebilecek şarkılardan bi tanesi gercekten süper yaaa
orçun-gece inmeden. arkadaşlar dinlemeyen varsa mutlaka dinlesin dinlenebilecek şarkılardan bi tanesi gercekten süper yaaa
AOFDestek Kayıtlı Öğrenci 3 May 2008 #306 ben ölmeden önce.. Bir sürü dostum vardı... Ben ölmeden önce... sabah sabah dinlediğim şarkıya bak sonum iyi değil gibi
ben ölmeden önce.. Bir sürü dostum vardı... Ben ölmeden önce... sabah sabah dinlediğim şarkıya bak sonum iyi değil gibi
J jojo Kayıtlı Öğrenci 3 May 2008 #308 iCeBerG' Alıntı: ben ölmeden önce.. Bir sürü dostum vardı... Ben ölmeden önce... sabah sabah dinlediğim şarkıya bak sonum iyi değil gibi Genişletmek için tıkla ... fatih erdemci sölüo güzel şarkıdır.bende çok dinlerim o şarkıyı arşivlerim arasında
iCeBerG' Alıntı: ben ölmeden önce.. Bir sürü dostum vardı... Ben ölmeden önce... sabah sabah dinlediğim şarkıya bak sonum iyi değil gibi Genişletmek için tıkla ... fatih erdemci sölüo güzel şarkıdır.bende çok dinlerim o şarkıyı arşivlerim arasında
J jojo Kayıtlı Öğrenci 3 May 2008 #309 şebnem ferah-günaydın sevgilim. herkese bendende günaydın arkadaşlar!
J jojo Kayıtlı Öğrenci 4 May 2008 #320 ayseen' Alıntı: günaydın emre aydın- dayan yalnızlığım Genişletmek için tıkla ... ooo emre aydın süperdir yaa
ayseen' Alıntı: günaydın emre aydın- dayan yalnızlığım Genişletmek için tıkla ... ooo emre aydın süperdir yaa