P **PANDORA** Kayıtlı Öğrenci 14 Şub 2008 #207 Sen Ve Korkma Kalbim Dinlemek Sen şeytan Diilmisin Ne Korkcan Ya
B brsvc Kayıtlı Öğrenci 14 Şub 2008 #208 şeytaninda Duygusal Anlari Olmazmii??? Oda Insan Ama,,, Bak Bugün Yanliş Sevgilisiyok
G Garbino Kayıtlı Öğrenci 18 Şub 2008 #215 ooo hicaz makamı dinliyoruz vah vah vah EvanescencE - Lithium
M mimoza Kayıtlı Öğrenci 18 Şub 2008 #216 ben senın gibi ismini soyleyemedığım şahısları dinlemem..o kımmış ebe ne sence? lityum.sodyum sedat uçan-sevdim seni(İLAHİ)
ben senın gibi ismini soyleyemedığım şahısları dinlemem..o kımmış ebe ne sence? lityum.sodyum sedat uçan-sevdim seni(İLAHİ)
B brsvc Kayıtlı Öğrenci 19 Şub 2008 #218 hehehehehehhehehehehehehe ahahahahahahhahahahahaha gözüme girdin mimoo,,, bak garbii ben haklımışmışım.. Grup anılar- dönmez olsun
hehehehehehhehehehehehehe ahahahahahahhahahahahaha gözüme girdin mimoo,,, bak garbii ben haklımışmışım.. Grup anılar- dönmez olsun
B brsvc Kayıtlı Öğrenci 20 Şub 2008 #220 mumumahahahuahahahamamahauhamamu aslı&ferhat göçer-kalp kalbe karşıdır