H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 9 Nis 2011 #1,608 Ereeeeennnnn Saaaanndaaalllll - Seeen Seççç Rüzzzgarrrrıııııı (Süperötesi ses ve sözleri olan şarkı )
Ereeeeennnnn Saaaanndaaalllll - Seeen Seççç Rüzzzgarrrrıııııı (Süperötesi ses ve sözleri olan şarkı )
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 9 Nis 2011 #1,610 only roses' Alıntı: Merak ettim ortagım dinliyim şu şarkıyı bakim Genişletmek için tıkla ... 20 gündür dinliyorum neredeyse defalarca,ne bileyim sevdim şarkıyı :cici Mustafa Sandalın kardeşi zannediyorlarmış fakat değil... Enbe Ork. son albümünde Ajda Pekkanla düeti var.Demolar arasında seçilen öne çıkan ses...
only roses' Alıntı: Merak ettim ortagım dinliyim şu şarkıyı bakim Genişletmek için tıkla ... 20 gündür dinliyorum neredeyse defalarca,ne bileyim sevdim şarkıyı :cici Mustafa Sandalın kardeşi zannediyorlarmış fakat değil... Enbe Ork. son albümünde Ajda Pekkanla düeti var.Demolar arasında seçilen öne çıkan ses...
O only roses Kayıtlı Öğrenci 9 Nis 2011 #1,611 Hmm güzel fena degiil evet ortagım sen seç rüzgarını ben yagmurları aldım