R rainbow Kayıtlı Öğrenci 16 Eyl 2009 #1,081 http://www.izlesene.com/video/muzik-sezen-aksu---hosgeldin/1158698 Hoşgeldin ..!!
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 18 Eyl 2009 #1,091 tbua' Alıntı: meyra- ağladın ya Genişletmek için tıkla ... ...........
T tbua Kayıtlı Öğrenci 18 Eyl 2009 #1,092 Hazır-Cevap' Alıntı: ........... Genişletmek için tıkla ... şarkıyı sevmiştim , yazmak istemiştim, ama unutmuştum cemil demirbakanın adını teşekkürler hatırlattın
Hazır-Cevap' Alıntı: ........... Genişletmek için tıkla ... şarkıyı sevmiştim , yazmak istemiştim, ama unutmuştum cemil demirbakanın adını teşekkürler hatırlattın
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 18 Eyl 2009 #1,093 tbua' Alıntı: şarkıyı sevmiştim , yazmak istemiştim, ama unutmuştum cemil demirbakanın adını teşekkürler hatırlattın Genişletmek için tıkla ... Önemli değil Tubacım,benimde son günlerde sevdiğim şarkılardan birisi.Cemil Demirbakan solo albüm yapmalı diye düşünüyorum.İyi dinlemeler
tbua' Alıntı: şarkıyı sevmiştim , yazmak istemiştim, ama unutmuştum cemil demirbakanın adını teşekkürler hatırlattın Genişletmek için tıkla ... Önemli değil Tubacım,benimde son günlerde sevdiğim şarkılardan birisi.Cemil Demirbakan solo albüm yapmalı diye düşünüyorum.İyi dinlemeler