O only roses Kayıtlı Öğrenci 16 May 2013 #1,201 namümkün hazinesi ne la şantaj dolusun ya hayat sevince güzel halbu ki:haha
I isokor Kayıtlı Öğrenci 16 May 2013 #1,206 tek anladığım yer değiştirme:haha ozman ben işten çıkıp başka yere giriyim:haha
M mliks Kayıtlı Öğrenci 16 May 2013 #1,208 gözümün içine baka baka yalan söylüyorsun ya söylediğin yalana kendin inanıyor musun
M maym Kayıtlı Öğrenci 16 May 2013 #1,214 "Belki mesaj atarda hemen cevap veririm diye uyumadığım geceler var benim."
M maym Kayıtlı Öğrenci 17 May 2013 #1,215 "Saçmalamak gerek bazen; özgürce, kimseye aldırış etmeden, keyiflice.."
M mliks Kayıtlı Öğrenci 17 May 2013 #1,216 'Sen hiç herkes pür dikkat izlerken televizyonun sesini açayım diye yanlışlıkla kanal değiştirdin mi?'':haha:haha
'Sen hiç herkes pür dikkat izlerken televizyonun sesini açayım diye yanlışlıkla kanal değiştirdin mi?'':haha:haha
O only roses Kayıtlı Öğrenci 19 May 2013 #1,217 Kızın sırtı patates tarlası gibi; ama beline kadar sırt dekolteli elbise giymiş. Where is this özgüven coming from canısı? :haha
Kızın sırtı patates tarlası gibi; ama beline kadar sırt dekolteli elbise giymiş. Where is this özgüven coming from canısı? :haha
O only roses Kayıtlı Öğrenci 31 May 2013 #1,218 Ya ben seni çok havalı, ukala bişey sanıyodum ama sen çok sıcakkanlı birisin cümlesine sürekli maruz kalanlar derneğinin en önemli üyesiyim.
Ya ben seni çok havalı, ukala bişey sanıyodum ama sen çok sıcakkanlı birisin cümlesine sürekli maruz kalanlar derneğinin en önemli üyesiyim.
O only roses Kayıtlı Öğrenci 6 Haz 2013 #1,220 Etek boyuyla namus,pantolon rengiyle erkeklik ölçen bir milletiz.Hey yavrum hey..