""ŞuAN aKLıNıZDaN gEÇenLErİ SÖyLEr MiSiNİZ??""

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vanilya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende sırt çantamı alıp ,bisikletle sapanca turu mu yapsam:?

---çikolata yemeye karar verdim

dersimi çalışıyorum devamlı çalışmam gerekmiyormu ki? benim konularım bitti gibi bişey hehe hak ediyorum sapanca turunu hıh:D:d:D:D
dersini çalış dersini hem dilek kutusuna inş. sınavı geçerim diyosun sonrada bisikletle sapanca turumu yapsam diyosun.... :D:D:D:D:DD:D

benim hakkımda kim ne düşünüyorsa ALLAH onlara bin katını versin!!!!!!!

offff daraldımm şu sınavı bi atlatsaydık hayırlısıyla.üstümden kocaman bi yük kalkıcak....

saat 02:45 suları artık yavaş yavaş herkes uykuya teslim oluyo son 5 kişi:D
isokor, BURCU, iCeBerG, lampard, manyakadam2004

Sözler hep içimde kaldığından yüreğimi besleyen damarlar çok geçmeden kördüğüme dönüşecekti...Hangi bedeli göze alarak susabiliyoruz¿ bilmiyorum...

Yaşamak, yalnızca seninle anlamlıyken neden bu kadar yabancılaştık sevdiğim apansız yalnızlıkları hakettik mi dersin¿

Ne Gözümü Alabildim, Ne Göze Alabildim!..

Karşınızdaki kişiye olan davranışlarınız kendinize olan saygınızın göstergesidir...

нєℓє вιя ışıкℓαя ѕöηѕüη ..
ѕυℓαя ∂υяυℓѕυη .
вıçαк αтα¢αğıм ∂αğıη ∂ιкιηє ..
кıѕα ∂єνяє уαρѕıη кαℓвιм..
єℓℓєяιм ιηαтℓα ∂öкüℓѕüη ¢ıgαяαуα ..
ѕiz вєηι σzαмαη göяün..
нєℓє кüѕѕüη мєу∂αη ℓαя
кαℓ∂ıяıмℓαяα уαğмυя ∂öкüℓѕüη ..
∂αğıℓѕıη ∂ιşℓєяιм∂є güℓüşℓєя ..
ѕiz вєηι σ zαмαη göяün …

edep<<<<< her edepsizin edepsizliğine katlanmaktır...

Gülüyorum, ben gülünce mutlu olan birileri mutlaka vardır seviniyorum...

Keder Eş Oldu Yenemiyorum Ah Sensiz..
Baldan Tatlı Sözlerinle Gel Bana..

Hiçbir hesap makinesi kimin daha fazla sevdiğini hesaplayamaz. Kimin daha fazla acı çektiğini, kimin kime kalansız olarak bölündüğünü, kimin kök içinde yanlızlık çektiğini mesela... ve hiç bir hesap makinesi seni benden çıkaramaz; tuşlara dokunan sen olmadıkça...

İnsanlar köprü kuracakları yerde duvar ördükleri için;yalnızlaşıp eksilirler.!.

Aşktan bir koza ördüm.Kozanın içindeki "TEN"de öldüm.Aşkta "bittim,tükendim" derken, kırk günde kelebeğe döndüm.Aşkta yoktur hiçbir söylev.İpek dokumaktır asıl işlev.Ben aşktan bir hırka dikerim.Sahi,Sevgilim!! senin terzin kim?....
bırını dusunuyorum, oda benı dusunuyormu dıe merak edıyorum......

aklımdan o kadar çok şey geçiyor ki insan oğlu işte nelere katlanıyoruz neler karşısında yıpranıyoruzz....

dusunecek fazla bır seyım yok artık tek bır sey var o da aklımdan hıc cıkmıyo

tatlı bşyler yemek geçiyor sonra uyumakk istiyorummmm:(

Geri