A asah Kayıtlı Öğrenci 5 Nis 2013 #1,122 Asla Birilerinin Umudunu Kırma Belki Sahip Olduğu Tek Sey Odur ...
A asah Kayıtlı Öğrenci 5 Nis 2013 #1,123 Ateş Alevde Değil, Asıl Közde gizlidir. Güzellik Gözde değil; Asıl Özde Gizlidir...
A asah Kayıtlı Öğrenci 5 Nis 2013 #1,124 Sevmeye DeĞer BiR Aşk, DostLuğa DeĞer BiR ArKadaşlıktan AsLa VAZGEÇME ! Ne EksiK Ne FaZLasını Ara Ve SeNi ÜzenLe AsLa UğraŞma...
Sevmeye DeĞer BiR Aşk, DostLuğa DeĞer BiR ArKadaşlıktan AsLa VAZGEÇME ! Ne EksiK Ne FaZLasını Ara Ve SeNi ÜzenLe AsLa UğraŞma...
O only roses Kayıtlı Öğrenci 7 Nis 2013 #1,125 Pikaçu, "ben seçilmem, seçerim" diye trip atıyor mudur acaba?
M maym Kayıtlı Öğrenci 9 Nis 2013 #1,128 Herkesin bir kahramanı varmış.Benimkisi hakkında bildiğim tek şey;saklambaç oynamayı çok seviyor olması.
Herkesin bir kahramanı varmış.Benimkisi hakkında bildiğim tek şey;saklambaç oynamayı çok seviyor olması.
O only roses Kayıtlı Öğrenci 9 Nis 2013 #1,130 evet insanlar çok aç gözlü hep daha fazlasında gözleri.
M mliks Kayıtlı Öğrenci 9 Nis 2013 #1,131 Bi erkek ne kadar çok "BAKARIZ" diyorsa, o kadar çok kıvırır..
O only roses Kayıtlı Öğrenci 9 Nis 2013 #1,132 bende kullanıyorum bakarızı demek ki bende kıvırıyorum
O only roses Kayıtlı Öğrenci 9 Nis 2013 #1,134 şu yaşıma geldim hala helikopter ya da uçak sesi duyduğumda merakla havaya bakıyorum. tamam yaa uçuyo işte.
şu yaşıma geldim hala helikopter ya da uçak sesi duyduğumda merakla havaya bakıyorum. tamam yaa uçuyo işte.
M maym Kayıtlı Öğrenci 9 Nis 2013 #1,135 only roses' Alıntı: şu yaşıma geldim hala helikopter ya da uçak sesi duyduğumda merakla havaya bakıyorum. tamam yaa uçuyo işte. Genişletmek için tıkla ... Bende de var o alışkanlık sanırım =) imzan çok doğru bu arada :cici
only roses' Alıntı: şu yaşıma geldim hala helikopter ya da uçak sesi duyduğumda merakla havaya bakıyorum. tamam yaa uçuyo işte. Genişletmek için tıkla ... Bende de var o alışkanlık sanırım =) imzan çok doğru bu arada :cici
B burcumut Kayıtlı Öğrenci 9 Nis 2013 #1,136 maym' Alıntı: Bende de var o alışkanlık sanırım =) imzan çok doğru bu arada :cici Genişletmek için tıkla ... bnde de var o bncede imzan çok güzel....
maym' Alıntı: Bende de var o alışkanlık sanırım =) imzan çok doğru bu arada :cici Genişletmek için tıkla ... bnde de var o bncede imzan çok güzel....