""ŞuAN aKLıNıZDaN gEÇenLErİ SÖyLEr MiSiNİZ??""

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vanilya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir bakarsın aksam olmus guneş nedir bilmeden deli gônlüm aşık olmuş sewgi nedir bilmeden ah bu halimm can bu halim hep senin yüzündenn uzagıma düştün ama duşmedin gôzümden

aşk mı? sandıkta güvelenmedi mi o hala? antika değeri var artık aşk'ın bildiğim kadarıyla

kızzzz ne dyosun:) ne güvermesi biz naftalin kullanıyoruz:)

canım benim ya iyiki tanımışım seni (o kendini bilir) bugun çok mutlu ettin beni çok saol:)

ben mi:DDDD

bir şehir turu yapacağım birazdan da hangi cd yi taksam acaba.önereceğiniz bir müzikvar mı.haraketli olacak ama.

bir şehir turu yapacağım birazdan da hangi cd yi taksam acaba.önereceğiniz bir müzikvar mı.haraketli olacak ama.
gerçekten hareketli müzik mi istiyorsun gerçi sen şehir turunu yaptın ama bu müziğide başka turda dinlersin:p:zuz
SLİPKNOT black heart

Nasıl ki mert kişiler, zavallıların elinden avlarını almazlarsa, bize de, bu aşağılık dünyanın elinden mutluluk kadehini almak gerekmez.

bi gün gülümsemek dileğiyle.......

kaldırılmıs halılar, her odada çamaşır suyu kokusu, bütün camların açık olması ve üşümek, kablolarla oynanması sonucu sürekli kopan internet, sinirli bir anne.
herkes için eziyet...:haha:p

Bekle dost kapısın sadık dost isen
Gönüller tamir et ehli dil isen
Sevda Sahrasında Mecnun değilsen
Ne Leyla'yı çağır ne çölü incit

kontör alcam ama param eksik yaaa :( bu ne dünya kardeşim :(

İsterlerse havalara girsinler, farklıymış gibi davransınlar, varsın beni hep yok saysınlar, başım dik anlım açıkken ben, bu alemde kendimi tek geçerim. ESES dizi Müziği

Altı kağıt :)

Geri