""ŞuAN aKLıNıZDaN gEÇenLErİ SÖyLEr MiSiNİZ??""

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vanilya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tumblr_mlelw8fT4t1r2f1lvo1_500.gif

Artık her asansöre binişimde içeriye “Allahım ne olur içeri Francisco ya da Kıvanç gibi biri girsin, amin.” diye giricem :haha

Okulu bırakıp "Umrumda değil iyiki bitti, omuzlarımdan koca bir yük gitti" demek istiyorum.

”Seni seviyorum” demek kolay tabii, asıl zor olan; hızlı hızlı sekiz kere “mor vampir” diyebilmek…:haha:haha

Milletin ya sesi güzel oluyor ya da çok güzel resim yapıyor. Herkeste bir yetenek var bende niye yok. Tek bildiğim üşenmek.

Canım sen buna samimiyet demişsin ama bu bildiğin yavşaklık.

- Dişlerinde tel mi var senin?
+ Hayır, az önce elektrik trafosu yedim de, dişlerimin arasında kırıntıları kalmış.

+Onunla sevgili misin?
–Hayır
+O zaman niye kıskanıyorsun?
–Bilmiyorum.

Düzensizlik üzerine kurulmuş bir uyku düzenim var.

yarın yagmur yagmasın piknigimiz güzel geçsinnnnnn

çok uykum var yaa????

Günaydın. Olur da görüşemezsek iyi günler, iyi akşamlar ve iyi geceler.

Kimsenin hayatında alternatif olmayın. Ne arkadaşı ne sevgilisi.

Eger karsimda biri kahkaha atiyosa, hic gulecegim yoksa bile gulerim, oyle garip bir insanim.

Bakışmak çok hoş ya.
Utanıp kafa çevirmeler falan.

Yediğin haltları duyduğumda,mihrimahın bali beye olan aşkının karşılıksız olduğunda yüzünün aldığı şekil neyse, o.

Sevgilime trip yaptım. "Noldu ya naptım?" dedi. "Henüz bişey yapmadın ama mutlaka tribi hakedecek bişey yapacaksın" dedim. İleri görüşlüyüm.

Sana birlikte mutlu olma şansı da verdim birlikte üzülme şansı da oysa sen defolup gitme Joker hakkını kullandın...

Gıcık değilim canım, sadece doğruları söylüyorum işine gelmiyor.

İlişkinin uzatma evresinde hep bi taraf kurtarmak için çırpınır; diğeri ise 'yalnız kalmayayım bari' diye gözler fıldır fıldır arayışta..

Geri