incekaracanan
Kayıtlı Öğrenci
Arkadaşlar ben tek ders yüzünden mezu olamıyorum.Ben yeniden kayıt mı yenileticem.Ve kayıt yenileme tarihini bile var mı?
Arkadaşlar ben tek ders yüzünden mezu olamıyorum.Ben yeniden kayıt mı yenileticem.Ve kayıt yenileme tarihini bile var mı?
Evet, mecburen kayıt yenileteceksiniz. Bu yılki kayıt yenileme tarihleri Anadolu Üniversitesi'nin sitesinde henüz belirtilmemekle birlikte, çok yüksek ihtimalle kasım ayının ikinci yarısında yapılacaktır.
Bu linki sık sık takip ederseniz sorun yaşamazsınız.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ayrıca bi duyurum daha olacaktır. Bütünleme sınavına girmeden sınıf geçen arkadaşların bir üst sınıfa atanması gerçekleşmiştir. büro-web'den bakabilirsiniz.
son paragrafı anlamadım uzman?
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Buradan şifrenle giriş yap, bütlere kalmadı isen, bir üst sınıfa geçtiğini kayıt bilgileri kısmında ve açılan ilk kısımda göreceksin. {YozGaTLı}
bak bu hoşuma gitti işte yozgatlı de bana artık![]()
Evet, mecburen kayıt yenileteceksiniz. Bu yılki kayıt yenileme tarihleri Anadolu Üniversitesi'nin sitesinde henüz belirtilmemekle birlikte, çok yüksek ihtimalle kasım ayının ikinci yarısında yapılacaktır.
Bu linki sık sık takip ederseniz sorun yaşamazsınız.
Ayrıca bi duyurum daha olacaktır. Bütünleme sınavına girmeden sınıf geçen arkadaşların bir üst sınıfa atanması gerçekleşmiştir. büro-web'den bakabilirsiniz.[/Q
Arkadaşlar aof bürosuyla görüştüm 1 ARALIKTA başlıyor kayıt yenileme harclarda ozaman başlıyor tabikide bilginize...
Ayrıca bi duyurum daha olacaktır. Bütünleme sınavına girmeden sınıf geçen arkadaşların bir üst sınıfa atanması gerçekleşmiştir. büro-web'den bakabilirsiniz.
evet.ben büte kalmamıstım. 4. sınıf olarak gozukuyorum şu an
arkadaşlar 2.sınıf kayıt yenileme tarihi nedir acaba bakıyorum hep farklı farklı tarihler var kafam karıştı ben büte kaldım sonuçlarıda bekliyorum ama...